ARN 125 Modifiye

Arkadaşlar arn 125 scooter var bende 2006 model modifiye etmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? benim aklıma gelen orj far ampülleri çıkarıp onun yerine beyaz üstünde 35w yazıyor 60 veya üzeri beyaz takmak veya takılırmı ??????????????????????????????

mercek var o farların içinde ben devamlı kısaları yaktıgım için eridi mercek sıcaktan ole bsy yaparsan düşünmek bile istemem ne hala gelecegini:queen:

Arn lerde mercek yok :queen: matrix de var bende alırken sırf bu yuzden matrıx alıcaktım.

hadi ya pardon ozmn:rendeer:
mercek ii bişey diil sokmek istedim ama farın içini açamadım acayip bi tutkal kaplı etrafı sokulmuyo ve kısaları kullanamıyorum yeni bi far nerden baksan 40-50 lira ve kısayı kullanamıyorum suanda:pr:

hadi ya pardon ozmn:rendeer:
mercek ii bişey diil sokmek istedim ama farın içini açamadım acayip bi tutkal kaplı etrafı sokulmuyo ve kısaları kullanamıyorum yeni bi far nerden baksan 40-50 lira ve kısayı kullanamıyorum suanda:pr:

Hehehe sevındım o zaman matrıx den caydıgıma oysa ne güzel görünüyordu.:p

Far anpulerını modeıfıye etmen biraz zor çünki araclarda kullanılan boru tıp yanı H7 tarzı anpuller o yuvaya uymaz o tıpye hıc bır anpul o yuvaya uymaz anca ustundekı gıbı bir anpul takabılırsın onunda watt ını yuksek takarsan akü sorun yaratabilir sana.

Anpul yuvalarını değişmen lazım + set halinde satılan xenon larvar cekilen aşırı akımı dengelemeye yarıyan bir aparatla birlikte geliyor yanında 2 tanede saf beyaz ıcık veren boru tıp anpul ile birlikte fiyatalrıda baya pahallı, bu şek,lde yaparsan anca harbi modifiye olur.

Motorda 35/35 12v Phillips anpul var aküsüde yuasa yanı 1 çinli olarak daha iyisi olamazdı bence elleme.

Motorda 35/35 12v Phillips anpul var aküsüde yuasa

evet benimkinin aynısı akü :( son bişey daha sorayım farlar dışında ne yapabiliriz motora ? birde bunun hawa filtreresi aldığımdan beri değişmedi temizledim takdım hep 2500 kmde şuan yenisini nerden alabiliriz ben ankaradayım? bide üstündeki motomax yazılarını sökmek istiyorum daha janjanlı bişeyler yapıp dikkat çekmesini istiyorum ne yapsam bilemiyorum :S

Benımkı 8800km de hala aynı hava filtresi var üstünde, değişmek istiyorsan yetkili bayi listesine bakcaksın motomax ın sıtesınden ankaradan 1 tane bulup arıyırp konusucaksın.

O yazıları bende soktum ve boyadım kendım buradan bak istersen
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/33004-boya-yaptim-10-uzerinden-not-bekliyorum.html

ama janjan işi bana göre deyil okonuda ben yardımcı olamıcam.

Saol dostum yorumun için.janjan dediğim yani ne bilim işte modifiye etmek daha güzel bi görünüm almasını istiyorum.mesala bu bizim arnler honda ile aynı model.keeway hondanda çalmış bu dizaynı sanırım :p mesala o yazıları söküp onun yerine honda yazsak ve o modelle ilgili tüm yazılara bizim motora eklesek nasıl durur?başkada napabiliriz bilmiyorum. bu ayak basma yerlerine bişeyler yapılsa mesala km ışıklarının rengi felan değiştirilse ne bileyim cok süper olur ya

Dediklerin aynı doğan görünümlü şahin araç ilanlarını aklıma getirdi :queen:

Ben o kocaman hava filtresini söküp acık hava filtresi taktım bir ara görünüm olarak güzel gözüksün diye, ama hem ses biraz artıyor hemde yüksek devirlerde sanki tork düşüyormuş gibi hissetim yani orjınal hava filtresi ile 80/100 arası hız artışı süresi daha azdı sanki acık takınca bu uzadı gibi geldi bana. Sebebide sanırım yuksek hızlarda hava fıltreside acık oldugundan ruzgar baya bi fazla hava girişine neden oluyor ve fakir karışım oluyor sanırım. Ama tabi karbüratör ayarlarını hiç değiştirmemiştim karbüratörden birazda yakıtı acarsan bu sefer hem dengeler hemde hp artar ama motorun omru bıraz kısalır. Sonuç olrak 2 hafta kulandım ole sonra eskı hava filtresini taktım :)

Sen en güzeli jantlara şerit çek beyaz veya gri renkde biraz istediğin janjanı yakalarsın umarım bende bu dediğimi yapıcamda işallah yeni motoru alınca runner almayı duşunuyorum o yuzden hiç kendımı yormuyorum bu motor için.

Anladım dostum genel olarak memnunsun dime bu motordan.Aslında imkan varsa senle özelden görüşebilirmiyiz bu bizim motorlar hakkında özelden at ben ekleyim seni ok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birde flouresan beyazı ledler ve yine flouresan bayazı neon tüpü
aslında nfs2 undergroundan esinlenerek yaparsan harika olur derim fakat
keinlikle sticker yapıştırma motorun her tarafında ayrı desen ceşitli yazılar
o ne öyle yaa igrenç 1 durum en iyisi bence :p
SADELİKTEKİ GÜZELLİK..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar