Arkaya Bakınca Dengesini Kaybetti, Uçurumdan Düştü!

ucurmdan-dusen-bmw-gs.jpg

Peru Amazonları’nda motosiklet turuna çıkan Polonyalı bir sürücü, sadece bir anlık dikkatsizlik yüzünden 20 bin dolarlık BMW R 1250 GS Adventure model motosikletini kaybetti.

Yeni aldığı motosikletiyle Güney Amerika’yı keşfe çıkan sürücü, haftalardır nehirlerden, çamurlu yollardan ve zorlu parkurlardan başarıyla geçiyordu. Yaşadığı zorlukların ardından yolun kolaylaştığını düşünerek rahatlayan sürücü, Pucallpa yönünde ilerlerken kısa bir an için motosikletine bağlı ıslak botlarına göz atmak istedi. O anda kontrolünü kaybederek yamaçtan aşağı uçtu.

Sürücü kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ancak motosikleti, Amazon ormanlarının derinliklerinde kayboldu. O anları kendi kamerasıyla kaydeden sürücü, “Botların yerinde olup olmadığını kontrol ettim, ama uçan ben oldum. İyiyim, kaskım sağlam. Hadi gidip motosikleti nehirde arayalım” sözleriyle şaşırtıcı bir soğukkanlılık sergiledi.

Kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Sinirli ya da korkmuş hissetmiyorum, ne olduğunu anlamıyorum ama iyiyim” dedi. Fakat iki buçuk aydır süren Güney Amerika macerası, motosikletini kaybetmesiyle büyük bir sekteye uğradı.

Motosiklette anlık dikkatsizlikler hayatlara mal olabilir!

Motosiklette bakış sorunları ilgili bu forum konusuna da göz atabilirsiniz.

Haberin devamı için tıklayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
yok
gidonu niye bırakıyorsun tutsana ?

beraber düşmeyi göze alırdım bilmiyorum

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
En kötüsü de gözden kaybolduktan sonra bile düşme sesinin gelmeye devam etmesi. Ne koymuştur adama?

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
gidonu niye bırakıyorsun tutsana ?

beraber düşmeyi göze alırdım bilmiyorum
Hocam motorun eğilmeyen yamulmayan yeri kalmamış beli bükülmüş iki büklüm olmuş.

Ben de ilk önce lan tutsana dedim de sonra motorun halini görünce tutsaydı yaşayamazdı diye düşündüm.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Arka tekerlek nasıl o hale gelmiş acaba, üzücü bir durum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yazıları okudum, videoları izlemeye yüreğim el vermedi. :eek:

dümdüz yolda uçurumdan düşmek tam gsciye yakışır bir hareket olmuş geçen biri de önümde 3 kere düşmüştü yokuşu çıkmaya çalışırken.

dar orman yollarında bakış kaçırmak, siz siz olun ıslanmış ve asılmış botlara bakmayın 🥂

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
motordan önce ben düşer, zemini hazırlardım. parça fiyatları çok arttı sevim koş.

Ömerli'de gözleme yerken başıma gelenler temalı olmuş.

not: ağır hasarlı değildir, sigorta şişirmesidir, fotoğrafları vardır, kesinlikle değişen yoktur, istediğiniz ekspertize gösterin tartışalım.

Bende tam r1250 gs almaya karar vermiştim. Bir kez daha füşüneyim bari.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Videoda araya parça atmışlar.. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Sanırım tropikal iklimin neticesinde kara fatmaların çiftleşmesini koymuşlar... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar