- Konu Yazar
Peru Amazonları’nda motosiklet turuna çıkan Polonyalı bir sürücü, sadece bir anlık dikkatsizlik yüzünden 20 bin dolarlık BMW R 1250 GS Adventure model motosikletini kaybetti.
Yeni aldığı motosikletiyle Güney Amerika’yı keşfe çıkan sürücü, haftalardır nehirlerden, çamurlu yollardan ve zorlu parkurlardan başarıyla geçiyordu. Yaşadığı zorlukların ardından yolun kolaylaştığını düşünerek rahatlayan sürücü, Pucallpa yönünde ilerlerken kısa bir an için motosikletine bağlı ıslak botlarına göz atmak istedi. O anda kontrolünü kaybederek yamaçtan aşağı uçtu.
Sürücü kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Ancak motosikleti, Amazon ormanlarının derinliklerinde kayboldu. O anları kendi kamerasıyla kaydeden sürücü, “Botların yerinde olup olmadığını kontrol ettim, ama uçan ben oldum. İyiyim, kaskım sağlam. Hadi gidip motosikleti nehirde arayalım” sözleriyle şaşırtıcı bir soğukkanlılık sergiledi.
Kaza sonrası yaptığı açıklamada, “Sinirli ya da korkmuş hissetmiyorum, ne olduğunu anlamıyorum ama iyiyim” dedi. Fakat iki buçuk aydır süren Güney Amerika macerası, motosikletini kaybetmesiyle büyük bir sekteye uğradı.
Motosiklette anlık dikkatsizlikler hayatlara mal olabilir!
Motosiklette bakış sorunları ilgili bu forum konusuna da göz atabilirsiniz.
Haberin devamı için tıklayın.
Moderatör tarafında düzenlendi: