Arkadaşlık İsteği Devredışı Bırakılsın

Madem thai PHUKET akar , yüzerek bile gelirim^^ , 2-3 monik cebte margarita'ları şirketten yazdırırık^^

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaşa fakirlik ile ilgili espiri yaptım beni tersledi, haklıdır. Bu konuda da haklıdır şüphesiz, kendisinin arkadaşlık butonuna bastığımızda bir test çıksın, yani sınavla arkadaşı olalım :) not: eklemedim, işim olmaz, ben fakir arkadaş seviyorum.

O konuda ben de katılıyorum arkadaşa. Her gün onlarca kızı reddetmekten gına geldi.

DKN

arkadaşlık isteğinin Türkçesi arkadaş olalım mı demek. gönderen kim bakıyorum erkek. yav niye arkadaş olalım hayret bişey kız yollasa anlıcam kabul de edicem

http://i63.tinypic.com/987b4x.jpg
Admin'le bile arkadaşım. Bunu ben istedim tabi :) Benim için arkadaşlık isteği yollandıktan sonra onu silmek için veya kabul etmek için harcadığım zamanda fark yok. O yüzden hepsini kabul ediyorum. Özel mesaj yollayanlar bir de arkadaşlık isteği atmasa mesaj attığı anda iyi olurdu.

Bende herkesi kabul ediyordum açıkcası 50-60 tane arkadaş vardı,"mantalitem burda bir aileyiz" idi.. sonra saçma sapan msjların ardından, sadece gördüğüm, tanıştığım, seviyeli konuştuğum kişileri bıraktım, geri kalanını sildim... insanlarla tanıştıkça, arkadaşlıkları kabul etmeyi tercih etmeye başladım.. Forumda maalesef, saçma sapan özel msj atabilen insanlar mevcut...

Bende herkesi kabul ediyordum açıkcası 50-60 tane arkadaş vardı,"mantalitem burda bir aileyiz" idi.. sonra saçma sapan msjların ardından, sadece gördüğüm, tanıştığım, seviyeli konuştuğum kişileri bıraktım, geri kalanını sildim... insanlarla tanıştıkça, arkadaşlıkları kabul etmeyi tercih etmeye başladım.. Forumda maalesef, saçma sapan özel msj atabilen insanlar mevcut...

Hemen kontrol ettim beni de silmiş mi diye. Ama ben saçma mesaj atmadımki. Sacmayi geç mesaj atmadım bi kerem :D (Kalp gülücük çiçek böcek smileyi)

Konu ters etki yapıp arkadaşlık istekleri çoğaldı mı? :)

İrc mirc gibi platformları bırakalı, dolayısı ile bilhassa enternetten arkidiş edinme fasılasının bendenizzden geçeli 15 sene oldu, aklı evvel kimselerin bu platformu dahi"motosiklet sitesin" arkadiş edinme pilatfurmu olrak kullanma/yı akıllardan silmesine yönelik bir başlı..

Hasılı kelam , deaktif edemiyorum , her girdiğimde uyarı geliyor bildirim var neviinden , 5 (beş) senedir aynı muhabbet , mottom " gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar " .. vicdan yapmayı bıraktım ondan şe ettimde , dikte olmadan şu aktivitenin gerçekten bir ayara tabii olmasını istiyorum, vaziyet budur.

2-3 espirikli forumdaş yolladı, neyseki geri kalanlar yazdıklarımı anlamış kabul ediyorum raatım^^

5 senedirde hiç kimseye arkadaşlık yollamadım , kimsedende gelsin istemiyom^^

Son düzenleme:
Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Adını 'Motorcu Mahmut' olarak değiştir kimseden ne mesaj gelir ne istek.

O egzoz espirisiniyapmayacaktım çızığı yemişiz :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar