- Konu Yazar
Madem thai PHUKET akar , yüzerek bile gelirim^^ , 2-3 monik cebte margarita'ları şirketten yazdırırık^^
Son düzenleme:
http://i63.tinypic.com/987b4x.jpg
Admin'le bile arkadaşım. Bunu ben istedim tabiBenim için arkadaşlık isteği yollandıktan sonra onu silmek için veya kabul etmek için harcadığım zamanda fark yok. O yüzden hepsini kabul ediyorum. Özel mesaj yollayanlar bir de arkadaşlık isteği atmasa mesaj attığı anda iyi olurdu.
Bende herkesi kabul ediyordum açıkcası 50-60 tane arkadaş vardı,"mantalitem burda bir aileyiz" idi.. sonra saçma sapan msjların ardından, sadece gördüğüm, tanıştığım, seviyeli konuştuğum kişileri bıraktım, geri kalanını sildim... insanlarla tanıştıkça, arkadaşlıkları kabul etmeyi tercih etmeye başladım.. Forumda maalesef, saçma sapan özel msj atabilen insanlar mevcut...
Konu ters etki yapıp arkadaşlık istekleri çoğaldı mı?![]()
Hemen kontrol ettim beni de silmiş mi diye. Ama ben saçma mesaj atmadımki. Sacmayi geç mesaj atmadım bi kerem(Kalp gülücük çiçek böcek smileyi)
yohhhh amcam seni silmedimmmmevet üst mertebe telefonlaştık
cici arkadasım
(kalp kalp böcek sinek solucan
)
Hemen bi sağ tık yeni sekmede aç arkadaşlar(10) caglar48 mevcut. Mission Completed :bounce:
Takılmayın böyle şeylere derim.
waiting for 636... sonra yansın kadıköy![]()
Takılmayın böyle şeylere derim.
Levent abi iyimisin ? profıl fotografında revit mont falan gıymısın sıkıntı yok dımı :queen:
Bende herkesi kabul ediyordum açıkcası 50-60 tane arkadaş vardı,"mantalitem burda bir aileyiz" idi.. sonra saçma sapan msjların ardından, sadece gördüğüm, tanıştığım, seviyeli konuştuğum kişileri bıraktım, geri kalanını sildim... insanlarla tanıştıkça, arkadaşlıkları kabul etmeyi tercih etmeye başladım.. Forumda maalesef, saçma sapan özel msj atabilen insanlar mevcut...