arkadaslarr

ben antalyanın alanya ilçesinde yasayan biriyim 27.03.2008 tarihinde alanyada benim motorum çalındı.

motorum kırmızı renkli honda titan 2001 model 07 nc 764 plakalı kusaklı bir motor gören duyan allah rızası için insanlık namına su numaraya haber verirseler çok sevinirim çok tskl ediyorum şimdiden yardımcı olan veya olmayan herkese saolsunlar.... alanyada yasayıp da gören olursa 0537 989 43 11 numralı teli arayıp haber versinler şimdiden çok saolun

BANA ULASABİLECEGİNİZ ADRESLER

adres..: alanya alanyum awm alısveris merkezi

[email protected]
[email protected]
tel..: 0537 989 43 11

isim soyisim..: tunahan karaduman

Geçmiş olsun.Allah kimsenin başına vermesin.Motorun fotoğrafını falan koysaydın kolay tanınması açısından.

geçmiş olsn kardeşim, bilirim nası bi duygu olduğunu,
umarım ne kısa zamanda motoruna kavuşursun

geçmiş olsun arkadaş... mal canın yongasıdır da motor daha fazla yongasıdır . umarım en kısa zamanda bulursun..o bölgendeki hurdacılar ve ikinci el motor satıcılarının oralara bakmanı tavsiye ediyorum tekrar geçmiş olsun....

Nasıl bir hastalıktır bu yaw.Artık herkesin motorunu çalıyorlar.İnsanlar iyice kafayı yedi artık.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım.Bir an önce motoruna kavuşursun ve gereken şahsiyetlerde hak ettiklerini bulurlar umarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmaya Devlet Cihanda.................................
Adalet Yookkkkkkk

geçmiş olsun kardesim ben de antalyalıyım çok dolasiyorum gorürsem insallah görurum sana yardım ederım allah sabır versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar