Bu desteklenecek bi yazı deil....
Canavar diye tabir edilen şey bir Can..
Köpeğin ne suçu var ki?
Doğar doğmaz kuyruklarını kesen, saldırgan olmaları için sürekli bir çaba sarfeden yaratıklara insan diyor, ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla deil duygularıyla hareket eden şu canları canavar olarak mı nitelendiriyorsunuz?..
Bu yazıda çok büyük bi hata var.. Bizim tüm mesajlarda anlatmaya çaışıpta anlatamadığımız kocaman bi hata...
Hayır zaten söyleneni yalanlamıyorum ama canavar sıfatı yanlış yönde kullanılmış diyorum..ben de hayvanseverim.
şu an 2 kedi besliyorum.
korkan arkadaşlarım geldiği zaman, odaya kapatıyorum onları. kimseye rahatsızlık versin istemiyorum.
ama tehlikeli olan köpekleri insan içine çıkaran hayvanlar var.
farklı ırkları çiftleştirip, kendilerinin dahi bilmediği farklı huylara sahip köpekler üretiyorlar. ve bu hayvancıkları insanların arasına salıyorlar.
vahşete uğramış insanları anlamak için, illa bir köpeğin saldırması gerekmiyor.
elinde tasmalı bir kaplanla Talatpaşa caddesinden, Levente çıkabilir misin?
o da yukarıda yazdığın gibi "ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla değil, duygularıyla hareket eden" sevimli kediciklerden biri değil mi?
örneklemeyi genişletebiliriz.
kendi egolarını tatmin etmek için türetip besledikleri bu hayvanları öldürelim demiyor eklediklerim. yanlış yorumlamışsın.
suç işlemedikleri taktirde, psikopat insanlara yönelik hiç bir yaptırım yok.
bu köpekleri yasaklayarak, toplumu potansiyel bir tehlikeden korumaktan bahsediyor. bana göre de doğrudur.:bounce:
Bunlar farklı türlerin çiftleştirilmesinden değil, tamamen laboratuar ortamında birleştirilmesinden oluşturulmuş canavarlardır zaten.
Bir gazeteden alıntı;
Bir yandan gen teknolojisinin insanlığın gelişiminde yaratacağı devrimin akılalmaz boyutları tartışılırken, diğer yandan da dünya bir köpeğin genetik yapısındaki bilinçli oynamayla nasıl bir canavar doğurabileceğine tanıklık ediyor.
Almanya'da hafta başında bir Türk çocuğunu paramparça ederek öldüren Pitbull köpeği, laboratuvar müdahalesiyle üretilen tam bir gen canavarı. Milliyet bu canavar köpeklerin üretilip yetiştirildiği çiftliğe girdi. Ne zaman saldıracağı belli olmayan ve sadece dövüş için özel eğitilen canavar köpeklerin ithal edilmesi Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nca 3 Mart 1993'te resmen yasaklandı. Yasağa karşın yıllardır Pitbull cinsi köpekler yurtdışından Türkiye'ye sokulduğu gibi, İstanbul'da Arnavutköy ile Habipler arasında bulunan İnanoğlu Köpek Çiftliği'nde seri üretimi devam ediyor.
ya bi de hayvancaazin genleriyle mi oynuyorlarmis?! hani besinlerin genleriyle oynuyorlar, bi nebze anlıyoruz. istenmeyen dogumlari engellemek icin de (etik olmasa da) kullanılıyor.
ofofof... ama bi de canavar yaratmak icin mi kullanılıyormus?... o hayvana da yazık..
(Pınar hakli, egitim COK seyi degistirir. emin olun bugunun katili, dogumundan itibaren saglikli bir ortamda dogru kisiler tarafindan buyutlmus olsaydi topluma kazandirilabilinirdi. hayvanin genleriyle oynadiklari dogruysa, saldirganligi kontrol eden geni bulup oynamislardir belkidaha neler yapacaz bakalim..)
Birazcık araştırın da öyle yazın, bu pitbull denen varlık zaten ısırsın parçalasın diye domuz ve köpek genlerinin laboratuarda birleştirilmesiyle üretilmiş bir canlı.
Kibar feyzosu yok bu modellerin, evcil timsah olmayacağı gibi evcil pitbullda olmaz....
Kuyruk kesme, yetiştirilme v.s. normal kopekler için geçerlidir ki bu pitbull denen böceklerin normal köpekleride bu kediler gibi parçaladığını hatırlatmak isterim.
Birazcık araştırın da öyle yazın, bu pitbull denen varlık zaten ısırsın parçalasın diye domuz ve köpek genlerinin laboratuarda birleştirilmesiyle üretilmiş bir canlı.
Kibar feyzosu yok bu modellerin, evcil timsah olmayacağı gibi evcil pitbullda olmaz....
Kuyruk kesme, yetiştirilme v.s. normal kopekler için geçerlidir ki bu pitbull denen böceklerin normal köpekleride bu kediler gibi parçaladığını hatırlatmak isterim.
cık cık cııık.... cok yanlis aYe. tanimadigimiz insanlara iftiralar atmayalim hatamizi örtmek icin![]()
Bu desteklenecek bi yazı deil....
Canavar diye tabir edilen şey bir Can..
Köpeğin ne suçu var ki?
Doğar doğmaz kuyruklarını kesen, saldırgan olmaları için sürekli bir çaba sarfeden yaratıklara insan diyor, ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla deil duygularıyla hareket eden şu canları canavar olarak mı nitelendiriyorsunuz?..
Bu yazıda çok büyük bi hata var.. Bizim tüm mesajlarda anlatmaya çaışıpta anlatamadığımız kocaman bi hata...
Laboratuar'da üretilmiş yarısı domuz olan sözde köpekleri yine bunları üreten kadar salah olan(bay, bayan), karizmatik görünüp manita yapmak için alıp besleyen insan müsvetteleri.r:
Zavallı kediale:
Bir önceki sayfada pitbull sahibi bi arkadaşımızın mesajı var okudun mu????
Ne okuycam ya kız tavlamak için almıştır, sen oku.