Arkadaşlar yapmayın bunu, insan da olabilirdi...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Laboratuar'da üretilmiş yarısı domuz olan sözde köpekleri yine bunları üreten kadar salah olan(bay, bayan), karizmatik görünüp manita yapmak için alıp besleyen insan müsvetteleri.:pr:

Zavallı kedi:pale:

Bu desteklenecek bi yazı deil....

Canavar diye tabir edilen şey bir Can..

Köpeğin ne suçu var ki?

Doğar doğmaz kuyruklarını kesen, saldırgan olmaları için sürekli bir çaba sarfeden yaratıklara insan diyor, ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla deil duygularıyla hareket eden şu canları canavar olarak mı nitelendiriyorsunuz?..

Bu yazıda çok büyük bi hata var.. Bizim tüm mesajlarda anlatmaya çaışıpta anlatamadığımız kocaman bi hata...

ben de hayvanseverim.
şu an 2 kedi besliyorum.
korkan arkadaşlarım geldiği zaman, odaya kapatıyorum onları. kimseye rahatsızlık versin istemiyorum.

ama tehlikeli olan köpekleri insan içine çıkaran hayvanlar var.
farklı ırkları çiftleştirip, kendilerinin dahi bilmediği farklı huylara sahip köpekler üretiyorlar. ve bu hayvancıkları insanların arasına salıyorlar.

vahşete uğramış insanları anlamak için, illa bir köpeğin saldırması gerekmiyor.
elinde tasmalı bir kaplanla Talatpaşa caddesinden, Levente çıkabilir misin?
o da yukarıda yazdığın gibi "ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla değil, duygularıyla hareket eden" sevimli kediciklerden biri değil mi?

örneklemeyi genişletebiliriz.

kendi egolarını tatmin etmek için türetip besledikleri bu hayvanları öldürelim demiyor eklediklerim. yanlış yorumlamışsın.
suç işlemedikleri taktirde, psikopat insanlara yönelik hiç bir yaptırım yok.
bu köpekleri yasaklayarak, toplumu potansiyel bir tehlikeden korumaktan bahsediyor. bana göre de doğrudur.:bounce:

ben de hayvanseverim.
şu an 2 kedi besliyorum.
korkan arkadaşlarım geldiği zaman, odaya kapatıyorum onları. kimseye rahatsızlık versin istemiyorum.

ama tehlikeli olan köpekleri insan içine çıkaran hayvanlar var.
farklı ırkları çiftleştirip, kendilerinin dahi bilmediği farklı huylara sahip köpekler üretiyorlar. ve bu hayvancıkları insanların arasına salıyorlar.

vahşete uğramış insanları anlamak için, illa bir köpeğin saldırması gerekmiyor.
elinde tasmalı bir kaplanla Talatpaşa caddesinden, Levente çıkabilir misin?
o da yukarıda yazdığın gibi "ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla değil, duygularıyla hareket eden" sevimli kediciklerden biri değil mi?

örneklemeyi genişletebiliriz.

kendi egolarını tatmin etmek için türetip besledikleri bu hayvanları öldürelim demiyor eklediklerim. yanlış yorumlamışsın.
suç işlemedikleri taktirde, psikopat insanlara yönelik hiç bir yaptırım yok.
bu köpekleri yasaklayarak, toplumu potansiyel bir tehlikeden korumaktan bahsediyor. bana göre de doğrudur.:bounce:
Hayır zaten söyleneni yalanlamıyorum ama canavar sıfatı yanlış yönde kullanılmış diyorum..
Topluma yasaklanmalı evet..
Çünkü kendi psikopat ruhlarının getirisini bu hayvancıklar aynen uygulamakta.. Doğal olarak bakan yetiştiren kişi kendi hasta ruhunu hayvana empoze etmekte ve hayvanların tek suçu ne öğretilirse onu yapmaları..

Toplum hayvan yetiştirmeye uygun bi toplum olsa pitbull'larda yasaklanmaz, sokakta gezmeleri de sorun teşkil etmezdi diyorum..

Yani canavar sıfatı bu hayvanları bu hale getiren insan müsveddelerine layıkıyla kullanılabilir..

Bu arada ben bütün hayvanları severim.. Kediyide köpeğide hatta hattaa fareyi bile severim.. Hemde şu bildiğimiz lağım faresini bile.. Kediye tabii ki üzüldüm, ama köpeğe de üzülmedim değil..
O köpekleri saldırgan yapmak için ne kadar dövdüklerini biliyor musunuz hiç?

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunlar farklı türlerin çiftleştirilmesinden değil, tamamen laboratuar ortamında birleştirilmesinden oluşturulmuş canavarlardır zaten.

Bir gazeteden alıntı;

Bir yandan gen teknolojisinin insanlığın gelişiminde yaratacağı devrimin akılalmaz boyutları tartışılırken, diğer yandan da dünya bir köpeğin genetik yapısındaki bilinçli oynamayla nasıl bir canavar doğurabileceğine tanıklık ediyor.
Almanya'da hafta başında bir Türk çocuğunu paramparça ederek öldüren Pitbull köpeği, laboratuvar müdahalesiyle üretilen tam bir gen canavarı. Milliyet bu canavar köpeklerin üretilip yetiştirildiği çiftliğe girdi. Ne zaman saldıracağı belli olmayan ve sadece dövüş için özel eğitilen canavar köpeklerin ithal edilmesi Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nca 3 Mart 1993'te resmen yasaklandı. Yasağa karşın yıllardır Pitbull cinsi köpekler yurtdışından Türkiye'ye sokulduğu gibi, İstanbul'da Arnavutköy ile Habipler arasında bulunan İnanoğlu Köpek Çiftliği'nde seri üretimi devam ediyor.

Bunlar farklı türlerin çiftleştirilmesinden değil, tamamen laboratuar ortamında birleştirilmesinden oluşturulmuş canavarlardır zaten.

Bir gazeteden alıntı;

Bir yandan gen teknolojisinin insanlığın gelişiminde yaratacağı devrimin akılalmaz boyutları tartışılırken, diğer yandan da dünya bir köpeğin genetik yapısındaki bilinçli oynamayla nasıl bir canavar doğurabileceğine tanıklık ediyor.
Almanya'da hafta başında bir Türk çocuğunu paramparça ederek öldüren Pitbull köpeği, laboratuvar müdahalesiyle üretilen tam bir gen canavarı. Milliyet bu canavar köpeklerin üretilip yetiştirildiği çiftliğe girdi. Ne zaman saldıracağı belli olmayan ve sadece dövüş için özel eğitilen canavar köpeklerin ithal edilmesi Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nca 3 Mart 1993'te resmen yasaklandı. Yasağa karşın yıllardır Pitbull cinsi köpekler yurtdışından Türkiye'ye sokulduğu gibi, İstanbul'da Arnavutköy ile Habipler arasında bulunan İnanoğlu Köpek Çiftliği'nde seri üretimi devam ediyor.

Benim söylemek istediğim koyu yazılan kısım.. Genleri her ne olursa olsun..
Ağaç yaşken eğilirmiş.. Nasıl bir eğitim verilirse onu alıyorlar... Genleriyle oynadıkları öğrettiklerini aynen alması olsa gerek.. Yoksa koyu yazılan kısımdaki işlevin bi manası olmazdı..

ya bi de hayvancaazin genleriyle mi oynuyorlarmis?! hani besinlerin genleriyle oynuyorlar, bi nebze anlıyoruz. istenmeyen dogumlari engellemek icin de (etik olmasa da) kullanılıyor.
ofofof... ama bi de canavar yaratmak icin mi kullanılıyormus?... o hayvana da yazık..

(Pınar hakli, egitim COK seyi degistirir. emin olun bugunun katili, dogumundan itibaren saglikli bir ortamda dogru kisiler tarafindan buyutlmus olsaydi topluma kazandirilabilinirdi. hayvanin genleriyle oynadiklari dogruysa, saldirganligi kontrol eden geni bulup oynamislardir belki:( daha neler yapacaz bakalim..)

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Birazcık araştırın da öyle yazın, bu pitbull denen varlık zaten ısırsın parçalasın diye domuz ve köpek genlerinin laboratuarda birleştirilmesiyle üretilmiş bir canlı.

Kibar feyzosu yok bu modellerin, evcil timsah olmayacağı gibi evcil pitbullda olmaz....

Kuyruk kesme, yetiştirilme v.s. normal kopekler için geçerlidir ki bu pitbull denen böceklerin normal köpekleride bu kediler gibi parçaladığını hatırlatmak isterim.

ya bi de hayvancaazin genleriyle mi oynuyorlarmis?! hani besinlerin genleriyle oynuyorlar, bi nebze anlıyoruz. istenmeyen dogumlari engellemek icin de (etik olmasa da) kullanılıyor.
ofofof... ama bi de canavar yaratmak icin mi kullanılıyormus?... o hayvana da yazık..

(Pınar hakli, egitim COK seyi degistirir. emin olun bugunun katili, dogumundan itibaren saglikli bir ortamda dogru kisiler tarafindan buyutlmus olsaydi topluma kazandirilabilinirdi. hayvanin genleriyle oynadiklari dogruysa, saldirganligi kontrol eden geni bulup oynamislardir belki:( daha neler yapacaz bakalim..)

Bir suçluyu yada bi sokak kedisini köpeğini bende örnek göstericektim.. Kötü bi ailenin kötü çocuğu kötü olduğunda genler ileri sürülüyor, ama daha düzgün bi ortamda büyüse sonuçlar daha farklı olur diycektim ama üşendim.. Kalp kalbe karşıymış sen söylemişsin.. :cat:

Birazcık araştırın da öyle yazın, bu pitbull denen varlık zaten ısırsın parçalasın diye domuz ve köpek genlerinin laboratuarda birleştirilmesiyle üretilmiş bir canlı.

Kibar feyzosu yok bu modellerin, evcil timsah olmayacağı gibi evcil pitbullda olmaz....

Kuyruk kesme, yetiştirilme v.s. normal kopekler için geçerlidir ki bu pitbull denen böceklerin normal köpekleride bu kediler gibi parçaladığını hatırlatmak isterim.

bilmiyodum ya, alalla... yaban domuzu falansa, egitim zor:D

Bir önceki sayfada pitbull sahibi bi arkadaşımızın mesajı var okudun mu????

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne okuycam ya kız tavlamak için almıştır, sen oku.

cık cık cııık.... cok yanlis aYe. tanimadigimiz insanlara iftiralar atmayalim hatamizi örtmek icin:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cık cık cııık.... cok yanlis aYe. tanimadigimiz insanlara iftiralar atmayalim hatamizi örtmek icin:)

Konunun içinde vahşice öldürülen masum bir kedi varsa ben susmam ablası...

Üstüme gelmeyin kardeşimi foruma üye yaparım, evinde 19 kedisi var:cherry:

ben vahşeti izleyemedim bile, sorma... :(
ben de kucuklugumde 7 kedi besledim ayrı ayrı zamanlarda. en savdigim hayvanlardandir... uyuyuslari,mır mır sesleri,oyunları,yuzlerindeki huzur.. seviyom onnari..

(oy oy.. 19 kedi de evin icinde mi? zor olmuyo muymus?)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yok olmuyormuş, bir canavarla aynı evde olmaktan kolaydır nihayetinde...

Bu desteklenecek bi yazı deil....

Canavar diye tabir edilen şey bir Can..

Köpeğin ne suçu var ki?

Doğar doğmaz kuyruklarını kesen, saldırgan olmaları için sürekli bir çaba sarfeden yaratıklara insan diyor, ne öğretildiyse onu yapan, aklıyla deil duygularıyla hareket eden şu canları canavar olarak mı nitelendiriyorsunuz?..

Bu yazıda çok büyük bi hata var.. Bizim tüm mesajlarda anlatmaya çaışıpta anlatamadığımız kocaman bi hata...

Laboratuar'da üretilmiş yarısı domuz olan sözde köpekleri yine bunları üreten kadar salah olan(bay, bayan), karizmatik görünüp manita yapmak için alıp besleyen insan müsvetteleri.:pr:

Zavallı kedi:pale:

Bir önceki sayfada pitbull sahibi bi arkadaşımızın mesajı var okudun mu????

Ne okuycam ya kız tavlamak için almıştır, sen oku.

Abi açıkcası söylediğin şeylere üzülmedim değil...Çünkü Pınar ablanın belirttiği gibi bir önceki sayfada gayet açık bir şekilde anlattım.Ve inanın kız tavlamak için almak gibi bir niyetim yoktu.Eğer benim bi önceki sayfadaki yazımı okursan biribirimizi daha iyi anlayabiliriz abi:rendeer:pımar abla sende daha fazla savunma yapma çünkü inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandıramaz...:rendeer:Bu hayvanları da bu doğayı da bu hale getirenler insanlar...Köpekler hakkında küçük bir bilgi vermek isterdim ama şu an onu yazacak vaktim yok ingilizce kursuna yetişmem gerekli umarım geldiğimde yazarım.Hepinize günaydın....:rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geçen bir pitbulla birkaç saat vakit geçirdim. sıkı hayvan, çok çabuk gaza geliyor ve çok sert kas yapısı var, hızlı ve güçlü. saldırsa başa çıkmak çok zor
köpeklerden çok anlamam da bulldog rotweiler gibi sert köperklerin önemli bir özelliği daha var o da tahammüllerinin çok yüksek olması, yani sinirlenmeleri saldırmaları çok zordur, pitbull öyle değil.
neye saldıracağı eğitimine bağlı ama sadece saldırmaya odaklı, bakışlarından belli.
doğru veya yanlış sahibinin demesine göre amerikan ordusunun sırf öldürme amaçlı, genlerle oynayarak elde ettiği bir türmüş, aslan geni bile kullanılmış.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olay köpeğin eğitimi sahibinin pisikopatlığı değil sadece.

Tamam bunlarda bir etkendir ama bu tür saldırgan ve vahşi bir türdür.

Kesinlikle yasaklanması lazım (yasaklanmış ama yaptırım yok demek ki).

Ben iyi eğitirim uysal olur birşey olmaz demeyin lütfen.

Eski bir haber aklıma geldi arattım ama bulamadım.

Sirklerde filan gösteri yapan bir kaplan, eğiticisi çok uzun yıllardır hayvanla beraber (15-20 yıl gibi birşey olması lazım az buz değil) ve bir gösteri sırasında bir an bu kaplan eğiticisine saldırıyor (babası sayılır :))

Adam paramparça (ölmedi), ve adam sedyede hastaneye götürülürken etrafına yalvarıyor sakın oğluma bişey yapmayın (iğneyle uyutmayın öldürmeyin anlamında)

Şimdi kaplan la köpeğin ne alakası var diyeceksiniz, bence ikiside aynı.

bu tür kendisine bakan insana bile hırlıyor..
insancıl bir yanını görmedim ben..
evimde bulunmasını istemem..
köpek cinsini temsil etmediği kesin..

labrador veya kangal al...evi araziyi kollasın..
çocuklarına göz kulak olsun..
olur olmaz ısırmasın insanları..
bu safkanlara bile eğitim şart..

bir de hangi cins olursa olsun halka açık yerlerde tasma iplerini çözmeyin arkadaşlar..!!

Gerçekten vahşi köpekler eğer doğruysada bi yaşdan sonra kendi sahibine bile saldırabiliyormuşlar :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar