Arkadaşlar Sizce Hangisini Almak Daha Mantıklı

Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum ama fazla bir bilgim yok bnde size sormak istedim motorlar hakkında iki seçenek var sizce hamgisini almalıyım...
1)-55000km yapmış ve yeni bakımdan çıkmış temz 2000 model HONDA TİTAN...
2)-12000km yapmış 2006 model bakımlı MONDIAL 150KN.....
3)-4700km yapmış 2007 model temiz MONDIAL 125KT...

ARKADAŞLAR ELİMDE :1300-1400TL PARAM VAR.
.. ARKADAŞLAR YARDIMINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR LÜTFENN..
:silent::silent::silent::silent::silent:

Son düzenleme:
titan güzelde km çok arkdaşım mondıal de çin dur bakalım sitede ne yorumlar çıkıcak

>>>NE! bu MONDIAL<<<

:silent:slm arkadaşlar size sormak istedim bu MONDIAL motorlar çin malımı oluyor çok mu kalitesiz oluyorlar acaba bana biraz bilgi verirmisiniz...
ŞİDİDEN HERKESE TEŞEKÜR EDERİM...

kardeşim öncelikle hoşgeldin...ben bile burada karar veremedim bence başka modellere bakma durumun varsa onlara yönel km ler çok yüksek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet çin malı fakat kötünün iyisi en azından parça ve servis sorunu yaşamazsın :cat: sıradan çan çin çok değil yani...

ewet mondial çin malı ve japonlara göre düşük kalitededir hem işçilik hemde malzeme yönünden.

evet çin, bütçen japona yetmiyorsa alabilirsin aslında. Bir sene kullandım, o kadarda anlatılğı gibi kötü değil.. Ama ikinci eli çok düşük. 3 e alırsın 1 kaç sene sonra 1 e satarsın. Ben çin mallarına kullan at motor diyorum :) 2200 e aldım bir senede 18000 km yaptım 800 ytl ye 1 sene sonra sattım. mondial 150hs idi. Sadece çok çabuk kırılan kalitesiz olan sarsıntıya hiç gelmeyen grenajları haricinde sorunum olmadı. 18000 km sonnda yürüyen aksamdan motorundan memnun olduğumu söyleyebilirim. Almayı düşündüğüm çin malı motoru kullanan arkadaşlardan yorumlarını almalısın. mondial 150 hs scooter dersen sabaha kadar anlatırım :)

3 numara:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motora iyi bakarsan karşılığınıda alırsın tanıdığım bir abimde DAYUN var rialli nin oda çin mali ve şuan 136 bin km de halen daha yürüyor bakımlarını yapıcaksın üzmüceksin... o zaman motorda seni üzmez...

Sen motorun yağını kontrol etme hor kullan bırak çin malını en kaliteli japon dahi olsa dağılır gider...

ethemm76 arkadaşımızında dediği gibi kalitesi biraz düşük çabuk kırılan parçaları var ama sonuçta altındaki makinanın ne olduğunu biliyosan sorun yok yani bitarafı kırıldı diye karalar bağlayıp neden kırıldı diye düşünmemelisin..
Satarkende aldığın fiyatın çok altına satarsın...
Alırsın kullanırsın yeni motor alınca alıcı bulabilirsen satarsın alıcı bulamazsan evinin önünde durur eşşek niyetine kullanırsın...

Piyasada Kymco gibi kaliteyi en hesaplı şekilde veren bir marka varken Mondial bir hiçtir benim için.Gayet objektifim de mi.:cherry:

acele yok parana göre biraz da pazarlıkla temiz bi japon al .. ne yap et acele etme..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum ama fazla bir bilgim yok bnde size sormak istedim motorlar hakkında iki seçenek var sizce hamgisini almalıyım...
1)-55000km yapmış ve yeni bakımdan çıkmış temz 2000 model HONDA TİTAN...
2)-12000km yapmış 2006 model bakımlı MONDIAL 150KN.....
3)-4700km yapmış 2007 model temiz MONDIAL 125KT...

.. ARKADAŞLAR YARDIMINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR LÜTFENN..

ARkadaşım kaç Lira Paran Var ?

arkadaşım hepsinden vazgeç bekle biraz.. bir iki ay sabret.. çok daha iyi birşey bulursun onlara göre.. üstelik yaklaşık aynı bedele..

eğer yeni başlayacam diyosan ve kahrımı çeksin dersen titan derim o dediğin motorları beşkere daha eskitir:cat:

m.s

titan güzel ama çok km yapmış acele etme tecihin japondan yana olsun kafan agrımaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar