arkadaşlar seçemiyorum

merhabalar. :cat: yeni başlayan biri olarak eledim eledim sonunda şunları buldum. ybr125, kanunı 125 veya 150, honda titan. ayıracağım para 3-3,5 milyar. ne yapmalı ne etmeli hangisi? ya da sizin önereceğiniz başka model varmı. hadi artık sabırsızlanıyorum başlamak için ama yanlış bir seçim yapmak ta istemiyorum bu yüzden. :bounce: :bounce:

ya tip olarak ybr yi tavsiye ederim. ama dersen ki ben altıma aldığım aleti 100,000 km e kadar kullanmak istiyorum, titan al derim..

ayrıca başlıktan sanki arkadaş seçemediğin gibi bir anlam çıkıyor :)

bende ybr diyorum tip , seri ve ekonomik olarak ama 125cc klasmanında titanın sağlamlığı tartışılmaz ve şunu unutma içinden gelen sesi dinle bizim fikirlerimizede güvenebilirsin ama kendi seçimin daha iyi olacaktır çünkü sen kullanıcaksın :thumleft:

bencede 251 seyhan al çünkü çok daha ideal hızlı sorunsuz daha ucuz yedek parça bol dayanıklı kolay kolay canı çıkmaz ilk motorumdu tavsiye ederim

bende derım kı ybr 125 al sımdı dıcenkı sende var ybr dıye alaksı yok karsılastır en ıyısı su an bu ama daha turkıyeye sıfır ı ıthal edılmıcekmıs ybr avrupa bırlılıgıne uyum saglayamamıs o yuzden ama bulursan ybr al derım arkadasın b ırı tıtan al saglam dıyo yamaha sankı saglam degıl mı benım makına 2004 model 9000 km oldu daha tık yok hıc bır ayarını dayaptırmadım yag degısımı harıc hıc bır sey yok y :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.ugur.com.tr/mondial/giris.php
ben ybr 125 kullanıyorum hoş bir motor fakar bu fiata harika bir mondial varki.of ulan eğer 250 lik mondialide alacak olursam ben de 3 adet olacak bu motorki bizimkiler kafamı kırar herhalde ama ybr yi satıp bu motoru denemek istiyorum.eğer sana cazip gelirse bu motor al derim ben denemedim ama bir arkadaşım denedi bunun 250 liğini.harika dedi.yinede sen bilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar