Turan, emin ol bu millet patlamaz tıs bile demez. Hatta köprünün ortasına bir arap daha isteriz derler. Hani usta kişi diyor ya uysal koyun değiliz diye, hah işte o dediği uysal koyun bu millet.
la aga ben akp seçmeni sen azılı kominis. ne farkın var benden anca tatava yapıyonuz. hani örgüt? hani başkaldırı? hani protesto? hani kontak kapama? hani basın açıklaması? hani lider? bu millet dediğin aha sen ben, bi de kendini bi ayrı tutanlar yok mu. ömrümü yidiniz. yapamadık de. karşı politika üretemedik de. lider çıkarıp da ses getiremedik de. anca burdan bıdırdarım de. pabucumun halkçıları.
Hey yavrum seviyeye bak.la aga ben akp seçmeni sen azılı kominis. ne farkın var benden anca tatava yapıyonuz. hani örgüt? hani başkaldırı? hani protesto? hani kontak kapama? hani basın açıklaması? hani lider? bu millet dediğin aha sen ben, bi de kendini bi ayrı tutanlar yok mu. ömrümü yidiniz. yapamadık de. karşı politika üretemedik de. lider çıkarıp da ses getiremedik de. anca burdan bıdırdarım de. pabucumun halkçıları.
Rusyada benzin 1 dollar!!!!
Sizin ülkenizde birlik beraberlik yok ve kendini kandırma deyince, konuyu değiştirmek zorunda kaldım:salut::salut::salut:
yani anlatmak istedigim gercekten bizde turklerde birlik beraberlik yok..Diyeceksinizki cocuklardan ornek gosteriyosun, agac yas iken egilir...Herkez kendi k..... kurtarmaya bakiyo sadece..