Bir 125 cc kullanıcısı olarak, bu motorla gidilir mi oraya dedikleri çoğu yere sorunsuz gittim geldim. sorun olur mu diye düşünme, olabilir. ama sen gene de yılma, yoluna devam et. sana tavsiyem motorunu dinle, şehir merkezlerinde ve tamircilerin olabileceği yerlerde motoru kontrol et, bi kusur yada arıza görürsen tamir ettirmen daha kolay olur. olur olmaz yerlerden benzin alma... ve korumasız çıkma yola...
ayrıca gezmek istiyosan rotanı değiştir. Bolu - Karabük - Kastamou - Sinop üzerinden git. daha keyifli olacağına garanti veririm.
Hadi bakalım, YOLUN AÇIK OLSUN.
Tam Safranbolu ve Sinop'u da rotaya ekle demeye hazırlanırken arkadaşın mesajı gördüm, kesinlikle haklı. Boyabat- Sinop yolu diye beni henüz yapılmamış yola sokan tabelayı oraya koyan görevlilere ve de Sinop' a burdan devam et diyen yol çalışanlarına da burdan iyi ! dileklerimi de tekrar sunayım.
Ben yoldan keyif alıyorsam olabildiğine yavaş ve durarak giderim. O yüzden arabayla en son Bursa Trabzon yolculuğum konaklamasız 14-15 saat sürdü. ( Arada küçük şehir turları da dahil ) Tahmin ettiğimden çok daha fazla yoruldum.
Trabzonda uykumda hala gaza basıyodum

Motosiklette de en uzun yolum da konaklamasız 8 saatti. İsteğinden kesinlikle vazgeçme, ama dediğin yoldan keyif alman için mümkün olduğunca aydınlıkta yol alıp, gitmeden haritayı ve güzergahları iyice öğrenip , mümkünse yol üzerindeki arkadaşların verebileceği tamirci telefon numaraları alternatiflerini de not edip, yola çık. yolun açık olsun