Korkma dostum Ben de Artvin Arhavi' li yım. Sen yolların Kralı ağabayıne takıl gölgesi yeter.Evvvel Allah yolları titretiriz.
Yaklaşık bahsettiğin günlerde benim de Artvin' ne gitme planım var. Henüz gün olarak kesinlik kazanmadı. Fakak üç aşağa beş yukarı gideceğim kesin. Bu yolculuğa iştirak etmek isteyenler olursa da gurup olarak gideriz. 1400 gidiş 1400 dönüş oralarda da gezilecek temiz 3500 km.İnşallah Allah bir engel çıkartmazsa tabii ki..
Kopmayalım. Tel numaram 0532 241 94 86 (Osman)
Not; Demedi deyin Bu sezon Nataşa bolluğu var ona göre... Neden mi artık vizeler kalktı.İsterseniz gelmiyebilirsiniz.
ben hyundaı cıtyzen motorla artcı ıle beraber(ben 102 kg artcı 70 kg)marmarıs akyaka oren bodrum ve bodrumun butun koyları gıdıp geldım 425 kmlık bır turdu. hıc sorun yasamadım bıde örende yolun ortasın ıguana buldum onu marmarıse getırdım beslemek ıcın ama zahmetlı ıs oldugu ıcın satmaya karar verdım 120 dolara sattım tur bedavaya gelmıstı gezı.ınsallah guzel bır gezı olur kesınlıle resım cek cunku yıllar sonra o yaptıgın gezı tek hatırlatan sey cektıgın resımler olur kazasız belasız gıt ve gel.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
sana tavsıyem motorun bıraz yavas kalır uzun yolda.sana bır motor kıralamanı onerırım cunku uzun yolda motor gercekten surat ıstıyo 60 70 le yol bıtmıyor bunu ogrendım daha guclu bır motor kıralasan daha ıyı olur dusunuyorum
o motor o kadar uzun yola dayanamaz...
siz Ümmet Perkitan ustayı tanırmısınız :silent:
bence sayfasına bir bakın derim,hangi motorlarla nerelere gitmiş kaç km yol yapmış.
http://www.perkitan.com/
belki sizin gözünüz kesmiyor olabilir O kadar yolu motorun suçu ne kötülüyorsunuz,arkadaşın şevkini baltalıyorsunuz,desteklemek yerine.
hocam böyle diyenler çok ben yazdıklarına bakmıyorum bile ben gidince o motor gitmez diyenlerin yüzündeki ifadeyi görüp kahkahalar atacagım günü bekliyorum sabırsızlıkla :cherry::rendeer:
tamam dedigin gibi yaparım benim belirledigim rota şöyle
![]()
Shot at 2011-04-22
BENİM KGS KARTIM YOK KÖPRÜLERDEN VE PARALI YOLLARDA İŞLER NASIL OLUYOR PARALI YOLLARDA GÖREVLİ VARMI PARAMI VERİCEZ
70-80 km civarı bir hızla gideceksen eger otoyollara yada bölünmüş yollara pek ihtiyacın olacağını düşünmüyorum. Bence rotanı sahie çevirmelisin. Şile-Ağva dan girip Karasu - Akçakoca-Ereğli-Filyos-Amasra-Kurucaşile-Sinop-Samsun şeklinde de devam edebilirsin...
Nacizane fikrim... Saygılar...
yolu uzatmak istemedigimden dolayı benim için uygun olan rotayı yaptım yorum yaptıgın için saol :rendeer:
Yolun açık olsun. İnşallah sorunsuz gider gelirsin. Selametle...