arkadaşlar motosiklet alıcam ama bi sorunum var yadımcı olurmusunuz

Bence scooter olayına ben katılmıyorum kendi fikrime göre çünkü scooter vitesli değil yarın adam vitesli motor kullandığında debriyaj ile vites attırmaya alışmaya çalışacak bence abime göre Mondial Mh 125 drift çok uygun :)

Carl Gustav Hocam ne yaptın sende
Bunca motorsiklet alan yada yeni başlayan eğitimmi alıyor
Alacağı 100,125cc bi motor a2 ehliyeti var zaten onada eğitim almaya hiç değmez zatenKaza yapacak olsa scooterlada yapar
Zaten bütçesi kısıtlı 1000tl sinide oraya verirse ne kaldı geriye

Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum, eğitim almayanların doğru birşey yaptıklarınımı sanıyorsun? O eğitimlerde alınacak en ufak bir bilgi belki yeri gelince seni ölümden kurtaracaktır. Varsın 3.000 tl ye motosiklet almasında 2.000 tl ye alsın piyasada motor mu yok? Zaten arkadaş başlangıç yapacak, zamanla bütçesini arttırarak motosikletini tecrübesi oranında değiştirebilir.

cın malı motor alıpta eve gelırsen doverım seni :queen::bounce:
Harikasın :-D
Bencede çin malından uzak dur. Hayat ve imkanlar el verdigi kadar. Yapmak istedim herşeyi yaptım. Kim nekadar kızmışsada kim nekadar söylenmeye devam etsede yaparım. Şimdi bugun geçmi dönüp baktığımda motosikletimle yasamışlarım güzel bir anılar olarak kalıcak belleklerde Bence yüreginini takip et dogru yoldasın. Ailen bişekilde kabullenecektir.

F54

ya ben bu aileleri anlamıyorum adam 30 yaşına gelmiş hala hayatına müdahale ediyor yasa dışı bir iş yapmadı sürece bu müdaha leler saçma bırak motor mu alacak araba mı alacak
bende 17 yaşında motor aldım 2 yıl babamın haberi olmadan gezmediğim yer kalmadı baba ma da söylediğimde ilk önce mırın kırın yaptı sonra götürdüm eve onda da vardı motosiklet beraber gezmeye başladık:thumleft:
tabii babam da da bu hastalık küçüklüğünden beri mevcut:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar benim sorunum şu ben bi motosiklet almak istiyorum 3 bin tl nakitim var ama annem ve babam buna karşı çıkıyorlar ve arkadaşlarıma sordugumdada hep aynı yanıtı alıyorum olum motoru ne yapıcaksın git araba al bin parana yazık yaşın 30 olmuş 3 kuruş paran var onuda gidip çar çur etme gibi yanıtlar alıyorum ailemden ehliyetim var a2.. şimdi arkadaşlar sizlerde bi motor sever oldugunuz için ailemin ve arkadaşlarımın lafını takmayıp babamın sinirli tavırlarına aldırmadan 30 yaşında bi yetişkin olarak kendi kararımı kendim verip bi motor almalımıyım yoksa ot gibi yaşamalımıyım.. arkadaşlar şimdiden verecek olduğunuz yorumlar için size çok teşekkür ediyorum...

Ah be arkadaşım
cevabın kendi yazdıklarının içinde duruyor
30 yaşına gelmiş bir yetişkinsin
bunu bizemi soruyorsun)

30 yaşına gelmiş yetişkin bir insan olarak tabi kendi düşünceleriniz ön planda olmalı. Fakat ailede bir anne baba veya kardeş kişinin iyi ve kötü günde yanında olan kişilerdir. Kendi zevkini tercih ederken onların kalbini kırmadan ikna ederek bu işi çözmen sana manevi desteği de kazandırmış olacak. Diğer yönden aksi durumda ailen sana sitem edecek olursa daha bir eziklik duyarsın. Para biriktirmen hayatını kazanman canını rizke atmama önerileri senin iyiliğin için istenen şeylerdir. Önce ailene güven verip onların olurunu aldıktan sonra bu işi yaparsan çok daha mutlu sonuca varırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar