arkadaşlar memleketlerimiz neresi???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya arkadaşlar bağışlayın da ;Adanalı olmak ya da Mersinli;çok mu önemlidir,ya da neden
Adana Adana Adana Adana Adana Adanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
demeyi gerektirir?:silent: Sadece merak ettim gerçekten.Bir erdemmidir Adanalı olmak :silent:

Nurgüldemirbay hocam;aslında gidip görmek çok isterim biliyormusun,memleket gürültüsü,gözünün önünde yaşanan binlerce berbat şey...biraz temiz hava iyi gelir.Benim de baba memleketi :cherry:

ABİ BERBAT DA OLSA NAPALIM MEMLEKET. BEN BURADA RAHAT EDİYORUM AYAK BASMADIĞIM ŞEHİR KALMADI GÜZEL YURDUMDA. doğusu batısı karadenizi egesi. seviyorum ya. bir de varya hani adanalıyık..... yani seviyorum bu kenti. kimse yanlış anlamasın erdemden deil sevdiğimden. yanlış olduya affola.
ayrıca crazy abicim benim de kanım 0Rh(-) :) kandaşız.

Ya kankalarım yanlış anlamayın.Gerçekten anlam veremediğim için sordum yani bi ırkçılık bi saçmalık aramayın sakın sorumda.Yanlış anlaşılmasın.Gerçekten merak ettiğim için sordum.Yani ne bileyim suçlar bakışlar görüyorum da o açıdan açıklama yapayım dedim.Kandaşım sevgiler Adanaya:rendeer: :rendeer:

anası babası rizeli kendisi ankarada doğup antalyada büyümüş bir insan nerelidir??

bence nerde doğduysan oralısındır. ben konyada doğdum konyalıyım. atalarıma bakarsan işler karışır :)

ati

yılmaz nerden buluyon bu saatte bu enerji ve neşeyi be kardeş?:p
mesajlarına bakıyorum da hep makara:queen:

Sakarya,
Hocalar büyükler bu işe bi el atsada. Bizim gibi büyükşehirler dışında bulunan üyelerin bi kaydı filan olsa. Misal ben basıyorum Bilecik istikametine gidicem bilsem otarafta kimler var ararım, tanışmış oluruz. Yada biri butarafa gelir bi yardımımız olur. Yani kim nerede ve ona nasıl ulaşılır.

kocaeli ..

antalya yazıo ya işte doğdum büyüyorum öleceğimm :mrgreen: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar