arkadaşlar memleketlerimiz neresi???

ben mersin silifkedenim sizlerin memleketi neresi hemserim varmı diye merak ettim

Afyon Şuhuttanım ama istanbulda yaşıyorum=) bakalım hemşeri çıkıcak mı.. ama konu dışına açsaydın daha ii olurdu başlıı=)

ben bu başlığı Adanaya taşıyorum,keh keh Adanalı olduğumu nasılda belli etmedim:wiinkk: :queen:

Adana arkadaşlar. Silifkedeki arkadaşları ziyarete gidelim bir ara MoToR (cengiz abi).

Görüşmek üzere.

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar zaten infolarda memleketler yazmıyor mu? Eğer doğum yeri falansa İzmir/Bornovalıyım ...

Dunyanin Avrupa Kitasindakİ TÜrkİye Ülkesİnİn Sakarya İlİnİn Hendek İlÇesİndenİm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslen Eskişehir\Çiftelerliyim ama gidip göremedim(Kütüğüm oraya bağlı).12 sene burdurda yaşadım,8-9 senedir Denizlideyim.Çerkezim.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :queen:

istanbul beşiktaşlıyım ama sapancada oturuyorum.istanbulu ve beşiktaşı çok seviyorum bu arada crazy_devil benim çocukluğum çifterlerde geçti yazın hep giderdik (anne memleketi) diyeceğim o ki çiftelere gitmemekle pek bir şey kaybetmemişsin.bizim köy osmaniye oradan güzeldir. ama sakarbaşı gerçekten güzel bir yer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar