arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

puraaan suçu yok :queen:
Yingen de koala gibi zati :queen:
bir yağmır yağıverdi birden, asfalttan buhar çıkıyordu. her yer akasya çiçeği koktu. Şaaneydi yaaa:cat:İğdeler de accayip kokuyordu

selam vermek çok güzel bişiy
ama şimdi salihli alaşehir akisar turgutlu ahmetli bu bolgede motor coktur
özellikle cup modelleri eşşek niyetine alınıyor amcam agzında cıgara kafa cıplak ayakta terlık olesıne biniyor kucumsemek için solemıyom bunları ama eşşekle motorun farkını bılmıyor yanı motorculugu benımsememiş şimdi gel buna selam ver
ewet verelımde sonrası olmuyor bole agamız padışah torunu ya gozunun içine bakar kaşını bile kıpmaz helede o esnada aksilik ya biryerlere çapsın tamamdır senden bilir. ben uzun yolda yani şehirler arası yolda selamlaşıyorum herkes alıyorda verıyorda hele bis ciler onlar her dayım selamlaşıyor :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp tunay kimin kulağı çekilecekmiş bi haberdar olsak hani.....

Hala anlamadıysan anlatayım....Hiç üşenmem...

bahadinli önce insanlık felsefeni bi düşün yaradılış nedenini hiç merak ettinmi sen bu dünyada neyi ifade ettiğini araştırdınmı bence biraz aş bazı şeyleri ya takıntılar insanın komleksinden kaynaklanır.yapma böyle bak üzüntü duyuyoruz kendinle barış ol ve kendini dinle ve anla budur senin temelin...

Onda sorun yok....Tanıyorum...Ama seni tanımıyoruz..Sende olmasın sakın?...

kulak çekmek o kadar basitse ben herşeklde herkesin kulağını çekeyim önce biraz bazı şeylerin nekadar saçma olduğunu bi düşünün asla motorumla övünmem bu bir ceketime gelince bana ilk laf atan arkadaş ortalarda yok onun arkasından bi cümle alem bu konuya taktı ben bu olayı şahsıma yapılmış bir hakaret kabul ediyorum ve bu yüzden herkesi bu konuda uyarıyorum.bu tarz kelimeler insanın kişiliğinin aynasıdır.Ayrıca o resim benim 12 yıl önceki resmim dir.bu da biline....

Kulak çakme mecaz anlamda söylenmiştir....Ahmet in kulağını çektim dediğimde gidip kulak mı çekmiş oluyorum?...Az düşünerek yaz...12 yıllık olsa ne olur olmasa ne olur....Bunu da açıklasan hani?..Maksat gözdağı mı?...

yanlış yerdemi acaba motorcu dostlar aramışım galiba bu tarz (bahadinli ve rayjay) kişiler sayesinde sitede dost kalmayacak.....

Bu şekilde davranarak bulamassın zaten....Bahadinli ve ray jay sayesinde herkes herkesi tanıdı....

rayjay daha benim alanıma giremedin be koç uza istersen ya da ben biraz sulama faslı yapim he ne diyorsun?

Buna çok gülerim işte.....Şadovcu bey...:queen::queen::queen:

KAMİL ve SEVİYE ahhhhh yine güldüm o isimde bir seviye çığırtkanı vaaay be bu site neleri gördü yaaaa........

Kaç kere girdin ki siteye daha kıdemin ne ki neler gördü diyorsun?....

bunlara cevap yazmasam sinirden çatlardım....Polemik devam etsin diyede falan yazmadım böyle biline..Ama arkadaşın acil toplum bilim dersleri alması lazım...Ekstradan iletişim dersleri hediyeymiş....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alp KaŞinma KoÇum Bİde Sana Laf YtetİŞtİremem Biraktim Ben Bu İŞlerİ Bİ Tarafin KaŞiniyosa O Ayri..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper abi kapatmıştık be abi :p

sacma olmaya basladı burası..sidik yarısı yada benım motorum senın motorunu dover halıne gelmıs..
gorende cocuklar konusuo zannedıcek..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ALP NEYMİŞ BU OLAY BÖYLE SEN ESKİ BEN DAHA ESKİ MUHABBETİ SEN KAÇ YILDIR BİNİYOSUN BU MOTORA zorla sataşma bana bak bu iş çok uzadı istersen kapat

taam iş zıvanadan çıkar artık...bana bu topikten müsade...taraflıda olmak stemiyorum...ne haliniz varsa görün beyler...muzaffer aga senide beri tarafa alalım...gel abi yesinler birbirlerini...

Modlar Kİtleyİn Burayi.kabak Tadi Verdİ.selam VereceĞİmİz Yerde Bİrbİrİmİzİn Kulaklarini Çinlatiyoruz.Çikin ArkadaŞlar.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alp KaŞinma KoÇum Bİde Sana Laf YtetİŞtİremem Biraktim Ben Bu İŞlerİ Bİ Tarafin KaŞiniyosa O Ayri..

ALP NEYMİŞ BU OLAY BÖYLE SEN ESKİ BEN DAHA ESKİ MUHABBETİ SEN KAÇ YILDIR BİNİYOSUN BU MOTORA zorla sataşma bana bak bu iş çok uzadı istersen kapat

Anlaşıldı durumun....Sana mutlu gelecekler...Ben motora yeni baaşladım kusura bakma sen büyüksün...Senin kadar ne anlarım motordan?...:cat::cat::cat:

Bol rüzgarlar......:rendeer::rendeer::rendeer:

Benim motur bu sitede hiç bir Moturu döfemez ama, bu sitedeki herkesle her yere gider. Mangal yapar, tekne ile açılır, denizcilik öğretir, geyik dizer kervan kervan.
2 tane tekerleği olan gönlü kafacığından az büyük olan herkesle:queen:
Son tahlilde Motoru büyütmek kolaydır, gönlümüzü büyütmek bayaa bir çaba ister:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben anlamıyorum konuyu kapatıyorum gerekli konuşmayı yapıyorum saygılar diliyorum alp gibi bir çıkıyo ortalığı ateşlendiriyo sonrada sen büyüksün ayağı...bakın yine söylüyorum kötü bir günün ardından daha fazla kimseyi kırmak istemiyorum ve lütfen laf atmayın bu defa daha farklı yaklaşıcam herkese güzel günler dileğimi tekrarlıyorum ve susuyorum....

Anlaşıldı durumun....Sana mutlu gelecekler...Ben motora yeni baaşladım kusura bakma sen büyüksün...Senin kadar ne anlarım motordan?...:cat::cat::cat:

Bol rüzgarlar......:rendeer::rendeer::rendeer:

mükemmelsin abi dün nete giremedim kaçırdım muhabbeti helel olsun mükemmel cevap vermişsin cengiz e sanada bu yakışır saygılar::alkiis::::haapppy::cat:

Arkadaşlar slm.Asıl ayrımcılığı siz yapmışsınız sanırım büyük motorcu küçük motorcu die.bende 600 lük kullanıyorum ama kim olursa olsun selamda weririm yanıma alıp gezmeyede götürürüm.önemli olan burda motosiklet kültürünü almış olmasıdırr...SEWGİLERR

Arkadaşlar slm.Asıl ayrımcılığı siz yapmışsınız sanırım büyük motorcu küçük motorcu die.bende 600 lük kullanıyorum ama kim olursa olsun selamda weririm yanıma alıp gezmeyede götürürüm.önemli olan burda motosiklet kültürünü almış olmasıdırr...SEWGİLERR

abi elini vicdanına koy belki sen yapmıyosun ama yinede bariz ayrım oluyor inan ki

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Büyük motora binen insanlar genelde tam korumalı ve grup halinde gezen kişiler...selamını karşılıksız bırakmaz....Ama bazıları da içinde olduğu karışıklıktan almamıştır....

Selam versende kafa sallar mutlaka...Sen farketmessin bazen....Ama genelde verirler selamı....

Vermeyenleri de zaten boşverin....Siz genede vermeye devam edin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar