beni bilen bilir kimden ne kapacagimi az cok bilirim. bu konuyu en basindan beri takip ediyorum arada da yaziyorum, bahadinli hatali bi laf etmis akabinde (alper) alp_tunay da kulagini cekecegini soylemis. alperi tanirim cekerim diyosa ceker... ustune yok ceketim su kadar vay shadowcuyum bunlara girmeye ne gerek var :cat:
mt forumlarinda bunu okuyacagimi hic dusunmezdim dost aci soyler ama " gormemisin bi ceketi olmus" lafini dedirtti bana. shadowcu olunca noluyo 10 kaplan gucunde mi oluyo yollarda, bizim alpte de var ama boyle kabardigini gormedim. biraz daha seviyeli olalim kirmayalim altin gibi kalbi var burdaki herkezin :cat:
kulak çekmek o kadar basitse ben herşeklde herkesin kulağını çekeyim önce biraz bazı şeylerin nekadar saçma olduğunu bi düşünün asla motorumla övünmem bu bir ceketime gelince bana ilk laf atan arkadaş ortalarda yok onun arkasından bi cümle alem bu konuya taktı ben bu olayı şahsıma yapılmış bir hakaret kabul ediyorum ve bu yüzden herkesi bu konuda uyarıyorum.bu tarz kelimeler insanın kişiliğinin aynasıdır.Ayrıca o resim benim 12 yıl önceki resmim dir.bu da biline....
yanlış yerdemi acaba motorcu dostlar aramışım galiba bu tarz (bahadinli ve rayjay) kişiler sayesinde sitede dost kalmayacak.....
canım cengizim nasıl ortalarda yok sana ilk laf atan arkadaş , deminden beri cevap yazıyorum yaarada biyerde de ikili tartışmamıza son vermeye çalıştım ama olmamış sanırım , hatta biraz öncede ben arada cinslik yaptıydım yazdım bakınız biraz üst mesajlar
![]()
R3N bana bak dostum ne varmış benim ceketimde yahu bi anlat bizde bilelim olurya kötü bir modaysa(ki ben affleck) ten esinlenmiştim bi daha giymeyiz.:bounce:
bahadinli seni cavanla rüzgarlı günlere bırakıyorum bye arkadaş umarım hiçbi şekilde karşılaşma durumumuz oluşmaz.....
R3N bana bak dostum ne varmış benim ceketimde yahu bi anlat bizde bilelim olurya kötü bir modaysa(ki ben affleck) ten esinlenmiştim bi daha giymeyiz.:bounce:
pahalı motorunla ank taraflarında hani olurda yolda kalırsan ınsallah orda karsılasırız abıcım......benım ucuz cavam ıle....
iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?ben affleck mi ahahahah aksam aksam guldum allah sizi de guldursun seviyorum bu forumu![]()