arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rayjay konuları baştan bi oku ona göre yorum yap bence sende biraz bişeyler kaparsın yazılarımda gördüğüm kadarıyla seninde ihtiyacın var bazı şeylere..

Predator[23rd] to you
seviye konusuna girmiyorum, insanları aşağılayıp sonrada seviyeden bahsetme
söyleyeceğin şeyleri açık olarak söyle herkes ne düşündüğünü bilsin. olduğun gibi görünemiyorsan görünüğün gibi ol

beni bilen bilir kimden ne kapacagimi az cok bilirim. bu konuyu en basindan beri takip ediyorum arada da yaziyorum, bahadinli hatali bi laf etmis akabinde (alper) alp_tunay da kulagini cekecegini soylemis. alperi tanirim cekerim diyosa ceker... ustune yok ceketim su kadar vay shadowcuyum bunlara girmeye ne gerek var :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
beni bilen bilir kimden ne kapacagimi az cok bilirim. bu konuyu en basindan beri takip ediyorum arada da yaziyorum, bahadinli hatali bi laf etmis akabinde (alper) alp_tunay da kulagini cekecegini soylemis. alperi tanirim cekerim diyosa ceker... ustune yok ceketim su kadar vay shadowcuyum bunlara girmeye ne gerek var :cat:

orda arkadasın sucu yok ben cinslik yaptıydım :p bahadinliye sen de mi burdasın falan demesinin akabinde :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mt forumlarinda bunu okuyacagimi hic dusunmezdim dost aci soyler ama " gormemisin bi ceketi olmus" lafini dedirtti bana. shadowcu olunca noluyo 10 kaplan gucunde mi oluyo yollarda, bizim alpte de var ama boyle kabardigini gormedim. biraz daha seviyeli olalim kirmayalim altin gibi kalbi var burdaki herkezin :cat:

hay sen cok yasa abıcım....tam ben dıodum agzımdan caldın ha....hırgısss....:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kulak çekmek o kadar basitse ben herşeklde herkesin kulağını çekeyim önce biraz bazı şeylerin nekadar saçma olduğunu bi düşünün asla motorumla övünmem bu bir ceketime gelince bana ilk laf atan arkadaş ortalarda yok onun arkasından bi cümle alem bu konuya taktı ben bu olayı şahsıma yapılmış bir hakaret kabul ediyorum ve bu yüzden herkesi bu konuda uyarıyorum.bu tarz kelimeler insanın kişiliğinin aynasıdır.Ayrıca o resim benim 12 yıl önceki resmim dir.bu da biline....

yanlış yerdemi acaba motorcu dostlar aramışım galiba bu tarz (bahadinli ve rayjay) kişiler sayesinde sitede dost kalmayacak.....

Son düzenleme:
oooooooo,,, konuyu 11 kişi okuyooorr.

bizim burda pek selamlaşma olmuyoo:cherry:

uzun yolda karşılaşırsam veririm selam :wiinkk:

hatta şimdi 15 olmuş işşşş...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
canım cengizim nasıl ortalarda yok sana ilk laf atan arkadaş , deminden beri cevap yazıyorum ya :p arada biyerde de ikili tartışmamıza son vermeye çalıştım ama olmamış sanırım , hatta biraz öncede ben arada cinslik yaptıydım yazdım bakınız biraz üst mesajlar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kulak çekmek o kadar basitse ben herşeklde herkesin kulağını çekeyim önce biraz bazı şeylerin nekadar saçma olduğunu bi düşünün asla motorumla övünmem bu bir ceketime gelince bana ilk laf atan arkadaş ortalarda yok onun arkasından bi cümle alem bu konuya taktı ben bu olayı şahsıma yapılmış bir hakaret kabul ediyorum ve bu yüzden herkesi bu konuda uyarıyorum.bu tarz kelimeler insanın kişiliğinin aynasıdır.Ayrıca o resim benim 12 yıl önceki resmim dir.bu da biline....

yanlış yerdemi acaba motorcu dostlar aramışım galiba bu tarz (bahadinli ve rayjay) kişiler sayesinde sitede dost kalmayacak.....

oylama yapalım abıcım......kımın gıdıp kımın kalacagına karsı....
hadı herkes yazdıgı butun msj ları ortaya döksun.....kım daha cok yardımcı olmus....
yada kım altındakı motoru pahalı elbısesını övup...............amaaaaannnnnnn
sıktın sende yaw....

Forumdan Uzaklaştırıldı
R3N bana bak dostum ne varmış benim ceketimde yahu bi anlat bizde bilelim olurya kötü bir modaysa(ki ben affleck) ten esinlenmiştim bi daha giymeyiz.:bounce:

bahadinli seni cavanla rüzgarlı günlere bırakıyorum bye arkadaş umarım hiçbi şekilde karşılaşma durumumuz oluşmaz.....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
canım cengizim nasıl ortalarda yok sana ilk laf atan arkadaş , deminden beri cevap yazıyorum ya :p arada biyerde de ikili tartışmamıza son vermeye çalıştım ama olmamış sanırım , hatta biraz öncede ben arada cinslik yaptıydım yazdım bakınız biraz üst mesajlar :p

abıcım laf anlamıokı....
aynı seyı bende dedım..kapatalım dedım sen haklısın ben haksızım dedım...
laf anlamıo abı.....laf anlamayalara ne denıodu abi.....

R3N bana bak dostum ne varmış benim ceketimde yahu bi anlat bizde bilelim olurya kötü bir modaysa(ki ben affleck) ten esinlenmiştim bi daha giymeyiz.:bounce:

bahadinli seni cavanla rüzgarlı günlere bırakıyorum bye arkadaş umarım hiçbi şekilde karşılaşma durumumuz oluşmaz.....

ınsallah abıcım.....ben sana önceden by demıstım zaten..... bıdaha dememe gerek yok.....

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
ozkansava, beauty, Tencere, R3N, matrixkamil, bonapart_07, bahadinli, gitarci1453, cengizim, rayjay, CİHAN, Predator[23rd], chimeraby, mete_han

Forumdan Uzaklaştırıldı
pahalı motorunla ank taraflarında hani olurda yolda kalırsan ınsallah orda karsılasırız abıcım......benım ucuz cavam ıle....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı

arkadaşım meselenin başlangıcı şu : sen benim cok sevdigim bir kardeşime senin gibilerdemi burda dedin , bende üstüme alındım .. çünkü onun gibilerde benim gibilerde burda , bunada kimse karışamaz .. onu sordum sana . kim karar verecek kimin foruma üye olacağına diye ..

ben beyaz ceket hiç giymedim giymem , (çalışmadığım zamanlarda siyah giyerim :cherry:) , sevmediğim içinde beyaz ceketli forumda istemiyorum gibi bişi yazdım .. sen giyersin sana cok yakısır belki itirazım yok , hakaret falan amacıyla söylemedim öyle anladıysan özür .. taşlayayım iğneleyeyim biraz dedim

budur

ben affleck mi ahahahah aksam aksam guldum allah sizi de guldursun seviyorum bu forumu :p

beyler tamam daha fazla kırıcı olmayın...topiğin amacına o kadar ters bir muhabbet ki...yakışmıyor size...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw arkadas şuraya geldım....baslık acıcaktım cavamla ecık gezdım resım cektımde......adamda ne keyıf kaldı ne bısey.......

pahalı motorunla ank taraflarında hani olurda yolda kalırsan ınsallah orda karsılasırız abıcım......benım ucuz cavam ıle....

fırat abi sadece motor değil çekette var:p eğer görürsen telefonum var sende:cat::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben affleck mi ahahahah aksam aksam guldum allah sizi de guldursun seviyorum bu forumu :p
iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw arkadaslar hanı resmı imageshacktan baslıga sey ediyokya...benım resımler hep minik cıkıo....resme tıklayınca buyuo resım...dırek baslıkta buyuk olması ıcın napcez....:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar