arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inanmıyorum senin gibilerde mi bu siteye üye!yok arkadaş bu işin suyu çıktı motorcu ruhu bu değil yaa......

evet abıcım benım gıbılerde bu sıteye uye....
motorcu arkadasım yolda kalıoo....bana tel edıo 15 km gıdıom yanına motoru calıstıramıyoz ve kendı motoruma baglayıp getırıom onun motorunu evıne kadar....baska bı arkadasım gene calıstıramamıs motorunu benı cagırdı...ablamın yanına gıtmek yerıne onun yanına gıdıp yardım ettım.....
adamın altında R6 var...cava ıle slm verıok...adam aldırmıo bıle....ama bı scootera slm verınce adam sevıncen bır suru korna basıoo.....
o r6 cınında........

Ben kulağını çekerim.....:p:p:p

Fıratcım canım .....Şu mesajını bi değiştirsen bak hoş kaçmamış...:cat::cat:

ok abıcım değiştırecem....hatta sılcem......söyleycek cok sey varda.....agzımı acmak ıstemıom.......

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yardım etmekle iyi bi iş yapıyosun konuşmanla tüm iyi tarafını yok ediyorsun uslup biraz değişirse bence daha iyi olur.yardım etmeye gelince daha dün bir scooterlıya yolda yardım ettim.bunlar övünülecek şeyler değil tabiki yapacaksın iki tekere biniyorsan bu işe sevdanı vermişsen bunlar çok doğal bu gün onlar yarın senin kalmıcan ne malum.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
keske butun motorcular benım gıbı olsa.....ha benden ıyılerıde vardır ona bısey demıyorumda....benden bın kat kötulerıde var.....

@bahadinli Fırat sen başkalarını dinleme hep böyle kal olduğun gibi diğerleri motorculuğu pastane önlerinde karı kızlara hava atma aracı olarak görsünler. asıl motorculuğu bilmeselerde olur:cat::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alp tunay kimin kulağı çekilecekmiş bi haberdar olsak hani.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
yardım etmekle iyi bi iş yapıyosun konuşmanla tüm iyi tarafını yok ediyorsun uslup biraz değişirse bence daha iyi olur.yardım etmeye gelince daha dün bir scooterlıya yolda yardım ettim.bunlar övünülecek şeyler değil tabiki yapacaksın iki tekere biniyorsan bu işe sevdanı vermişsen bunlar çok doğal bu gün onlar yarın senin kalmıcan ne malum.....

abıcım ogun ben yardıma gıttımde yanımızdan nerdeyse 10 a yakın motorcu gectı.....hiç bırısıde durmadı...bırak durmayı slm bıle vermedı....sadece bıtanesı yavasladı gerı hızlandı gıttı....motorculuk bu dımı....

alp tunay kimin kulağı çekilecekmiş bi haberdar olsak hani.....

ben ustume alındım sen merak etme.....

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
senin beğenmediğin beyaz ceket senin motorundan pahalı ona göre konuş be güzelim

unutma arkadaş sen bir shadowcuyla konuşuyorsun dikkat et istersen he?

güzelin değilim be cengizim , ne shadowlar gördüm üstünde adam yok ne adamlar gördüm altına shadow yok :p
o mesajın üstünde sen mi karar veriyosun siteye kimin üye olacağına diye yazıyordu ona cevap verseydin keske..
senin begenmedigin o arkadas senden benden fazla motorcudur , yanlış kelimeler kullanmış olabilir o zamanda uyarılır , capishh :p ( tam beyaz ceket tarzı oldu bitirişim vay be)

Forumdan Uzaklaştırıldı
@bahadinli Fırat sen başkalarını dinleme hep böyle kal olduğun gibi diğerleri motorculuğu pastane önlerinde karı kızlara hava atma aracı olarak görsünler. asıl motorculuğu bilmeselerde olur:cat::rendeer:

ben neyın ve kımın ne oldugunu cok ıyı ögrendım abıcım....cok sağol....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
r3n sen bence bu sitede değilde magazincilerin kanalında iş ara herkesin klası belli be arkadaş bizim klasımız bu ne motorcuyum diye geçinenleride gördük bu alemde senin yaşın kadar motorculuğum var istersen bi ara iste benden anlatayım motora çıktığım o ilk günü 1988 yılını giyim tarzları değildir insanın beynindekiler beynindedir insanın yaşam felsefeleri sen önce bunu bi aş bence ha ne dersin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
senin beğenmediğin beyaz ceket senin motorundan pahalı ona göre konuş be güzelim

abıcım senın o beyaz ceketınle benım cavanın eksozdan damlayan yagları sılerım.....
hadı bakalım.....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
r3n sen bence bu sitede değilde magazincilerin kanalında iş ara herkesin klası belli be arkadaş bizim klasımız bu ne motorcuyum diye geçinenleride gördük bu alemde senin yaşın kadar motorculuğum var istersen bi ara iste benden anlatayım motora çıktığım o ilk günü 1988 yılını giyim tarzları değildir insanın beynindekiler beynindedir insanın yaşam felsefeleri sen önce bunu bi aş bence ha ne dersin?

bişi demem , senin gibiler mi var falan gibi bi laf etmişsin bende senle uraşmışım ondan sora da kalkmış şadowcuyum ceketim cok para falan demişsin benimde daha çok uraşasım gelmiş , bişey anlatmanı da istemem sevmedim seni , kusura bakma , ikili tartışmamızı uzatmak istemem , kazasız belasız sürüşler dilerim cengizim

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahadinli önce insanlık felsefeni bi düşün yaradılış nedenini hiç merak ettinmi sen bu dünyada neyi ifade ettiğini araştırdınmı bence biraz aş bazı şeyleri ya takıntılar insanın komleksinden kaynaklanır.yapma böyle bak üzüntü duyuyoruz kendinle barış ol ve kendini dinle ve anla budur senin temelin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahadinli önce insanlık felsefeni bi düşün yaradılış nedenini hiç merak ettinmi sen bu dünyada neyi ifade ettiğini araştırdınmı bence biraz aş bazı şeyleri ya takıntılar insanın komleksinden kaynaklanır.yapma böyle bak üzüntü duyuyoruz kendinle barış ol ve kendini dinle ve anla budur senin temelin...

abıcım sen öle benım ceketım senın motorundan pahalı dersen bende ona göre sana cvp verırım.....
.kapişşşşş

the less you know the more you think you know ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abıcım bende evren abıme katılıyorum....senle tartısmya gırmek ıstemıyorum....
sen haklısın abıcım...kusur bende....hadı kapatalım konuyu...
bak sucumuda kabul ettım....senınde haklı oldugunu söledım....
hadı sana basarılar abcıım...byyyyyy

mt forumlarinda bunu okuyacagimi hic dusunmezdim dost aci soyler ama " gormemisin bi ceketi olmus" lafini dedirtti bana. shadowcu olunca noluyo 10 kaplan gucunde mi oluyo yollarda, bizim alpte de var ama boyle kabardigini gormedim. biraz daha seviyeli olalim kirmayalim altin gibi kalbi var burdaki herkezin :cat:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
ozkansava, cengizim, sonix, Predator[23rd], rayjay, chimeraby, mete_han

geçmiş zamanda motorum yolda kalmıştı.başka bir motorlu gelip bana yardım etti.Benzinim bitmişti.2-3 km motoru kaktırarak götürecektim mecburen.Ama Allah razı olsun bir miktar kendi motorundan benzin çekerek benim motoru çalıştırabilmiştik.beni 2-3 km den kurtardı.ne diyim insan mutlu oluyor yardım görünce...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar