Arkadaşlar Kıbrısa okumaya gidiyorum Tavsiyeleriniz

Arkadaşlar konu başlığında da bahsettiğim gibi kıbrısa okumaya gidiyorum ve kıbrıs ile ilgili düşünce tavsiye önerilerinizi bekliyorum. Girne Ameriken Ünv. Bilg. müh.

Bodybuilder, kizma ama, ben senden pek ümitli degilim.
tek tavsiyem, sadece oku...
yolun, bahtin açik olsun... :rendeer:

Derslerini iyi takip et, erken uyu erken uyan, sitenin senden beklentileri büyük yüzümüzü kara çıkarma tamammı :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Derslerini iyi takip et, erken uyu erken uyan, sitenin senden beklentileri büyük yüzümüzü kara çıkarma tamammı

ya adam ilkokula gitmiyo bırakın biraz ders mers olur gider ortam yapsın hayatta sadece ders yok sosyal hayat die bişeyde var
zaten annesi babası bir dünya nasihat etmiştir o bizden bu tür tavsiyeler beklemiyoki git altını üstüne getir 2. kıbrıs harekatını da sen yap dememizi bekliyo :bounce:

Dostum bir sürü para verip Kıbrıs'a gitmeni tavsiye etmezdim.Bilgisayar Mühendisliği iyi ama dışarda bir sürü boş gezen mühendis var.Şirketler mühendis almak yerine programcı ya da teknisyen alıyorlar,işlerini fazlasıyla görüyorlar.
Sana tavsiyem kendini bu alanda iyice geliştirmen,yeni teknolojileri takip etmen.
Hayırlı olsun,Yavru Vatan Kıbrıs'a selam.

Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum pazartesi sabah 9 30 da kıbrısa uçuyorum ordan istediğiniz birşey varsa paslaşırız. Gelirken getiririm

Kardeş hayırlı yolculuklar sana.Motoru götürüyor musun Kıbrıs'a?Bir de Kıbrısta nerde kalcaksın,benimde yazın Kıbrıs'a gelmem lazım.Kalacak yer konusunda bana yardımcı olabilir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar