Arkadaşlar KASK takma kampanyası başlatalım mı??

cakalaz en güzelini demişsin hatta kask takmayan iki kişiyi motoru ile sallandıracaksın taksimde bak birdaha yapıyorlar mı

Arkadaşlar bence gereksiz bişeyi tartışıyosunuz Kask motorun bi aksesuarı değildir.Tamamen darbelere karşı açık bi otamda araç kullanıyoruz ve trafikde bizi hor goren var olduğumuzu bile farketmeyen, aynalarına bakma sureleri kadar kısa bir surede hızlarına yetişebilcek makineler kullanıyoruz.Sadece kask diğil bellik,mont,eldiven,çizme hatta boyunluk bile takmak gerekiyo.Kabul ediyorum robocop tadında ve 10 dakkada hazırlanılıyo ama o korumaların içindede canımızı taşıyoruz... Üşenmek için yanlış yer...Benim çok arkadaşım nur içinde yatıyo...

nedense forumdaki herkes kaskını ve korumaları takan, trafik kurallarına uyan ve dahi hiç hata yapmayan kişiler biraz özeleştiri lütfen

arkadaslar kask takmak için bir kappanya yapsak çok iyi olur ama siyahlimuzin in de dediği gibi bu kampanyayya acaba kaç kişi uyar....tama bende bazen kask kullanmıyorum kabul ama bunu alışkanlık halinde iken bıraktım...yenide takabiliri.eger ki böyle birşey yaparsanız çıkarttığın kaskımı yeniden takarak size en büyük desteği verecem...üstelik kurye arkadaslsarım da yardım eder..bence böle bişe olacaksa stıkırlar dagıtılıp kasklarımıza takalım...ve bu stıkırları kac motorcuda cdha görebiliriz bvakalım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben daha hic kasksiz ve özel montsuz motorumu hareket ettirmedim. trafik kurallarina ise uymam gerektigi kadariyla uyuyorum.

bu kadar özelestiri yeter ...

arkadaslar kask takmak için bir kappanya yapsak çok iyi olur ama siyahlimuzin in de dediği gibi bu kampanyayya acaba kaç kişi uyar....tama bende bazen kask kullanmıyorum kabul ama bunu alışkanlık halinde iken bıraktım...yenide takabiliri.eger ki böyle birşey yaparsanız çıkarttığın kaskımı yeniden takarak size en büyük desteği verecem...üstelik kurye arkadaslsarım da yardım eder..bence böle bişe olacaksa stıkırlar dagıtılıp kasklarımıza takalım...ve bu stıkırları kac motorcuda cdha görebiliriz bvakalım...

işte bahsettiğim nokta buydu. Ramazan kardeşim. sticker gibi yada ne biliyim bir işaret yapılabilir. degil mi.?? gerçi kafadaki kaskı zaten görüyoruz ne gerek var dimi??

Mersin İl Temsilcisi
bununla ilgili olarak tv ve radyolarda sürekli yayın yapılmalı.
trafik değil asıl cezayı azrail kestiği için kask takmalıyız

Bunun kampanyalık bir durumu yok motor üstüne binen her sürücü kaskını kafasına kanunen de belirtildiği gibi takmak zorunda...altta 50cclik motor bile olsa 60km/h hızla giderken kafamızın kaldırımın köşesine çarptığını düşünemiyorum...rotten'den resimlere bakmanızı tavsiye ederim...

yukarıdaki basçı kardeşimin de dediği gibi o rotten den kasksız kaza görüntülerine bakın ibret alın.Montsuz bile çıkmanın aslında sorun olacağını düşünüyorum.Tamam çok sıcaklarda güneş görmeyen yerlerinizden ter de akıyor onu da biliyorum hatta dolmuşa bindiğiniz de sola virajda sağ lobunuzu kastığınızı da biliyorum ama konu bu değil nerden nereye geldi ben de anlamadım.Haa kask diyoduk...:mrgreen::mrgreen:

Ya şunu diyorum kask takmayanın başı bitten,göze üvazden(küçük sinek,doğru mu yazdım????) kurtulmasın...

bence hiç kasmayın sezon açıldı artık...emniyet başlattı o kampanyayı:) 52ytl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar