arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozuluyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kask takınca saçlarınız bozulmaması için neler yapıyorsunuz ben dondurucu sıkıyorum kaskı çıkardığımda gene bozuluyor bunun püf noktası varmıdır

En az 1.5 kg olan bir ağırlığa sahip kaskı direme gücüne sahip saç teli olanlar 1 adım öne çıksın :queen: Bozulur kardeş uçarı kaçarı yok bu işin :mrgreen:

hımm ya bazen görüyorumda adam kaskı takıyor ama çıkarttığında gene aynı şekli alıyor nası oluyor anlamadım

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Ben buldum ona çözüm, kısacık kestiriyorum hiç bozulmuyor.

haklısın bi yolu olsa kursa gidiom kaskı çıkarıyom saçlar berbat insan içinede gidilmio öle :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
geçen hafta kazıdım kafayı... :thumleft:

Son düzenleme:
Valla saçlarımı sağ tarafa yatırırım, kaskı takarkende saçlarımı olmasını istediğim şekle getirip öyle sokuyorum kafamı çıkarınca az bi bozulmayla kurtarıyorum. Diken insanların yapacağı pek bişey yok. Bazen içimden dikmek gelsede afedersiniz mıçmaya bile motorla gittiğim için yapamıyorum :queen:

zuhaha şaka bi yane tam 1 dk önce bi abi 3 numaa vurdur dedi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

lickıup o bendede var ya bakkala markete motorla her yere ben sol tarafa yatırıyom ama kaskı aşşa bastırırken ön tarafa indiriyor saçları dondurucu sıktım hepten beter oldu iki saat düzeltemedim :D

Sacim yok derdim yok,Peruk takiyorum günlük hayatta,Motorda çıkarıyorum...:)

Aynı dert bende de vardı. Saçlarımın şekli çok bozuluyor diye birazcık uzun olan saçlarımı kısacık kestirdim. Şimdi çok memnunum.
Bu işin iki yolu var.Ya saçlarını kısacık
Kestireceksin.Ya da kuyruk yapacak kadar uzatacaksın. :)

Aynı sıkıntı bendede var ben buff aldım onu kafaya takıp geziyorum kimse saçı başı görmüyo :)

Tam tersi,
ben saçlar ıslakken özellikle kask takıyorum. Saçlar uzun ya, dümdüz oluyor.
O açıdan avantaj :)
Geçen sırf bu yüzden 15dk kafamda kask ile TV izledim oturup.:cat:

İslak deneyemem sinuzit vardi bnde kisa cok tipsiz oluyorum kask takiyomus gbimi yapsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar