IRau Katılım 23 Kas 2014 Mesajlar 2,094 19 Kas 2021 #41 bugun babannemle konuştuk konu market fiyatlarına geldi bana diyoki bu ekonominin sorumlusu erdoğan değil amerika yapıyo ben babannemi seçim zamanı oy kullanmaya götürmücem 1 oy bir oydur
bugun babannemle konuştuk konu market fiyatlarına geldi bana diyoki bu ekonominin sorumlusu erdoğan değil amerika yapıyo ben babannemi seçim zamanı oy kullanmaya götürmücem 1 oy bir oydur
K Karmin75 Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 5 19 Kas 2021 #42 alp_tunay' Alıntı: Müstehak..Beter olalım... Bir lafı vardı bir ünlünün.. Celladına aşık olmuşssa bir millet , yakışır ona her türlü zillet , miydi neydi... Genişletmek için tıkla ... Yahu böyle demeyim diyorum,amma içimden gelen duygular sizinle aynı dostum
alp_tunay' Alıntı: Müstehak..Beter olalım... Bir lafı vardı bir ünlünün.. Celladına aşık olmuşssa bir millet , yakışır ona her türlü zillet , miydi neydi... Genişletmek için tıkla ... Yahu böyle demeyim diyorum,amma içimden gelen duygular sizinle aynı dostum