Arkadaşlar elf 10w 40 yağ motora olur mu ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar petrolden 10w 40 yağ aldım elf marka motora olur mu adam olur diye verdi shell 15 50 yağ koydum yeni içime sinmedi hangisi daha iyi olur motor için 10 40 kutusu üzerinde araba işareti var kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim araların da ne gibi fark varhttps://www.facebook.com/share/p/14wvzr4gbMM/

https://www.facebook.com/share/p/14wvzr4gbMM/
Motorda markanın önerdiği numara ve tür(sentetik, yarı sentetik, mineral) kullanılacak.
Yağ markası, araba resmi, scooter yağı...vs hikaye.

Marka motul 10 40 kullanıyor rks servisi shell 15 50 yağ verdi olur dedi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
motorunuzu servislere emanet etmeyin servisler sizin motorunuzu düşünmez başından savmaya çalışır motoru aldığınızda yanında verilen kitapçıkta ne yazıyorsa yağ onu koyun

Motosikleti
Ns200 15"
Shell 15w50 Advance ultra ise kullanabileceğiniz bir yağdır, motosiklet o viskozite değerlerine uyum sağlıyorsa problem olmaz. O yağ aynı zamanda Ducati motosikletlerinin önerilen yağıdır.

Elf'te kötü bir marka değildir fakat motosiklete uyumlu olan bir yağ mı bakmanız gerekir, benzin istasyonundaki yağ tavsiyesi veren insanlar genelde son derece yağ bilgisi olan insanlar değildir. BMW'ye Renault yağı verenide gördüm.

Motosikletiniz nedir?

Shell 15w50 Advance ultra ise kullanabileceğiniz bir yağdır, motosiklet o viskozite değerlerine uyum sağlıyorsa problem olmaz. O yağ aynı zamanda Ducati motosikletlerinin önerilen yağıdır.

Elf'te kötü bir marka değildir fakat motosiklete uyumlu olan bir yağ mı bakmanız gerekir, benzin istasyonundaki yağ tavsiyesi veren insanlar genelde son derece yağ bilgisi olan insanlar değildir. BMW'ye Renault yağı verenide gördüm.

Motosikletiniz nedir?
Ağır gibi geldi bana biraz resimde ekledim yağı motora uyar mı tereddüt ettim buraya sorayım dedim

Motosikleti
Ns200 15"
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://hizliresim.com/4eq2fha. Buda servisin verdiği yağ
Castoll 10 40 scooter yağ tavsiye edermisiniz
Elf marka yağ araba motoru için üretilmiş bir yağdır ve anladığım kadarıyla skuter sahibisiniz. Skutere araba yağı koyulabilir fakat önermem, Shell mineral yağdır problem yaşamazsınız ama skuter için üretilmiş olan Jaso MB onayına sahip yağ kullanmanız daha doğru olur.

Castrol Power 1 10W40 yağı soruyorsanız o yağı gönül rahatlığı ile skuterinize koyabilirsiniz, tam sentetik olup fiyatı uygun olan bir yağdır. O yağı yaklaşık 27.000 kilometredir kullanıyorum herhangi bir problem açmadı.

Castrol power 1 scotter olan mı bana bir resim ile gösterirseniz sevinirim 2000 km bir yağ değişimi yapıyorum ben

Elf marka yağ araba motoru için üretilmiş bir yağdır ve anladığım kadarıyla skuter sahibisiniz. Skutere araba yağı koyulabilir fakat önermem, Shell mineral yağdır problem yaşamazsınız ama skuter için üretilmiş olan Jaso MB onayına sahip yağ kullanmanız daha doğru olur.

Castrol Power 1 10W40 yağı soruyorsanız o yağı gönül rahatlığı ile skuterinize koyabilirsiniz, tam sentetik olup fiyatı uygun olan bir yağdır. O yağı yaklaşık 27.000 kilometredir kullanıyorum herhangi bir problem açmadı.
Castrol power scooter mü düz olan dan mı bahsettiniz sipariş vercem bir görsel yüklerseniz sevinirim. Ben 2000 km de bir yağ değişimi yapıyorum

Motosikleti
Ns200 15"
Castrol power 1 scotter olan mı bana bir resim ile gösterirseniz sevinirim 2000 km bir yağ değişimi yapıyorum ben

Castrol power scooter mü düz olan dan mı bahsettiniz sipariş vercem bir görsel yüklerseniz sevinirim. Ben 2000 km de bir yağ değişimi yapıyorum
Emin olmak için soruyorum, skuter kullanıyorsunuz değil mi? Skuter sahibi iseniz bu.

Motosikleti
Ns200 15"
Evet scooter 50 cc

Çok teşekkür ediyorum sipariş geçtim sağolun kaç km de bir değişim yapayım sizce
2000-2500 Kilometre yeterlidir. Yağ seviyesi kontrol çubuğunda kapasite yazar, genelde 700 mililitre civarı yağ alırlar.

Köyde , dağda vs acil yağ lazım olduysa kullan , şehirdeysen motosiklet için üretilmiş yağı satın al....birilerine sormana gerek yok okuma yazma bilmeyen adam bile anlar kutunun üstünde sukuter yada motosiklet resmi vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar