arkadaşlar dizlik alıcam yardım pls

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar dizlik alıcam ne marka ve kullanışlı, kaliteli fiyatı uygun olan dizlik tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zandona idi yanlış hatırlamıyorsam markası.Gayet kaliteli bir italyan markası.Tavsiye ederim

zandona mafsallı dizlik tavsşiye ederim..Feyizoğlu alışveriş için güzel bi tercih tavsiye ederim..

sonucta bu bi dizlik hemen hemen aynı kalitedeler orta kararda bişi al feyizoglundan benim arkadaşa aldık gecen hafta 2 dizlik bi bellik pazarlıkta yap :D

bende feyizoğluna baktım, çok çeşit var ucuzu var pahalısı var, arkadaşım pek markaya bakma dedi ama birazda kaliteli olsun istiyorum , erkek için dizlik arıyorum :cat:

aslında motoron dergisine abone olabilirsin 98 liraydı sanırım çok hoş bir dizlik veriyorlar.(150 ytl değerinde):cat:

GKN

edremitli, tırnak işi ne oldu, eldivenmi aldın kestirdinmi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
edremitli, tırnak işi ne oldu, eldivenmi aldın kestirdinmi :p
kardeş tırnak işi unutuldu, kafama takmıyorum ya, kızla her akşam beraberiz sahilde yürüyoruz, otoruyoruz, geziyoruz, eğleniyoruz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------

dostum sağol teşekkürler , sen kullanıyormusun kalitesi iyiye benziyor bu fiyatta alabilirim fakat, piyasada 45 / 50 arası dizliklerde var artık karar vermek durumundayım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

GKN

kanka senin ilacın burda

:p
dizlik konusuna gelince balıkesirde hangi markaları bulabilirsin bilmiyorum, ama feyizoğlundan güvenle alışveriş yapabilirsin.

kardeş tırnak işi unutuldu, kafama takmıyorum ya, kızla her akşam beraberiz sahilde yürüyoruz, otoruyoruz, geziyoruz, eğleniyoruz :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------

dostum sağol teşekkürler , sen kullanıyormusun kalitesi iyiye benziyor bu fiyatta alabilirim fakat, piyasada 45 / 50 arası dizliklerde var artık karar vermek durumundayım :cat:

sana önerdiğimi denedim gerçekten o parayı hakediyor, bende zandonanın 55 liraya aldığım mafsalsız dizlikleri var olmasaydı ondan alırdım. bu arada zandonanında mafsallısı var ve fiyatı hemen hemen önerdiğimle aynı. birkere alacaksın, bence almışken iyisini al :cat: rahat edersin.

evet benzeri ve kaliteli bir marka, fiyatı da gayet uygunmuş.. daha da düşünme

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet aynı marka feyizoğlunda 99tl bende ondan getirttim :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 PM ----------

evet benzeri ve kaliteli bir marka, fiyatı da gayet uygunmuş.. daha da düşünme
sağol dostum sipaişi verdim yarın elimde olur tşk ler :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar