arkadaşlar chopper için yarım kask arıyorum

arkadaşlar chopper için yarım kask arıyorum nazi kaskı değil ama ondan var önü full camlı yarım kask arıyorum bana hem ucuz hemde dayanıklı bir kask söylermisiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinrim şimdiden tesekkurler
(ist. anadolu yakasında bi bayi olursa daha iyi olr birde bu yakada bildiğiniz nazi kaskı satan bir varsa onuda solermisiniz bi tane daha almayı düşünyorum ama üstü desenli olacak yane tek renk değil)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ucuz ve dayanıklı bir malzeme henüz icat edilmedi :)

fiyatı en fazla 200YTL olmalı fazla butce ayıramam suanda o kadar durumum yoq 2.el az kullanılmışta olabilir

Merhabalar, her ne kadar yarım kask kullandığınız motorunuzla beraber görütünüzü tamamlasada. Her zaman tam kapalı kask kullanmanızı öneririm. Full Face olarak geçer. Bir kaç araştırma yaparak ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Sırf yasak savmak için takıyorsan bence bir kez daha düşün hele nazi kaskı
seçeneğinin hemen elemelisin.Diğer seçenekteki yarım kaskın en kral markasını alsan da faydası yok,çünkü yapılan kaza istatistikleri ve hastane raporlarına bakarsan çene kırıklarının çok önemli bir yer tuttuğunu görebileceksin.

Aylarca pipetle ve sıvı alarak beslenmek ve yemek yiyememek nasıl bir duygu umaarım hiç kimse yaşamaz ama berbat bir duygu..
Sen bazı kasesuarlarını vasat alabilirsin ama kaskında bence kendini zorlayıp en azından FLIP UP dediğimiz türden birşeyi edinmeye bakk...

dediğinize katılıyorum kapalı kask lazım yarım yerine kapalı alıcam
nazi kaskına gelince kısa mesafelerde kullanmaq icin alıcam o kaskı otobana yada uzun yola cıkıcağım zaman taqmam kesinlikle
ozman konuyu söyle deiştirelim full face ucuz ve sağlam kaskne önerirsiniz bide nazi kaskı :wiinkk:

agv marka yarım kask buldum linki atıyorum bakıp yorum yaparmısınız sizce iyimidir almalımıyım

http://www.otosever.com.tr/pinfo.asp?pid=60

bide yine agv nin full face kaskını buldum onada bakarsanız sevinirim

http://www.otosever.com.tr/pinfo.asp?pid=30

bu iki kaskı birden almayı düşünüyorum kısa mesafelerde yarım olanı uzun mesafelerde full face olanı kullanmayı düşünüyorum
bide arkama yolcu aldığım zaman yolcuya full face olanımı yoksa yarım olan kaskımı vermeliyim hangisi daha doğru olur yorumlarınızı bekliyorum

nazi kaskına gelince kısa mesafelerde kullanmaq icin alıcam o kaskı otobana yada uzun yola cıkıcağım zaman taqmam kesinlikle
ozman konuyu söyle deiştirelim full face ucuz ve sağlam kaskne önerirsiniz bide nazi kaskı :wiinkk:

kısa mesafe gidecek olman kaza yapmayacağın anlamına gelmez:)
bende bir cruiser-chopper severim.sport ve cross motorlarda güzel giden kasklar cruiser tipi motorlarda çok abes kaçsada görüntüye bakmamak lazım..herzaman full face.motorun nekadar dandik olursa olsun en iyi kaskı almaya özen göster.biraz daha para biriktirip marushin marka kasklara bakmanı öneririm.

Eğer 200 liraya kadar çıkabiliyorsan AGV veya Lazer güzel bi seçim olabilir (Hiç kullanmadım ama hakkında da kötü bişey duymadım.) Biraz daha hesaplı olsun dersen ve çok yüksek hızlara çıkmayacaksan LS2 Cartoon iyidir. Yüksek hızlarda uğultu yapıyor. Ama ben de ondan alacağım. www.feyizoglu.com.tr den bakabilirsin.

Bu arada lütfen Türkçemize biraz daha özen gösterelim. İmla hatalarını hepimiz yapıyoruz ama kasten k yerine q kullanmaya gerek yok. Umarın içine sinecek ve hesaplı bir kask bulursun.

tesekkurler LS2 le AGV arasında pek fiyat farkı yok AGV almak daha mantıklı geliyo bna

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar