arkadaşlar bu motora bakarmısınız lütfen

son sahibi ve titreşim manyağı olmak istersen kaçırma!!
ya arkadaş görüntüye kanmayın biraz daha ekleyin modeli önemli değil gidip düzgün bi honda titan alın.

mesajınız için sağolun titresim önleyici özelliği varmış oyle yazıyordu bir incelemede demekki oda yetmiyor titreşimi kesmeye:)

o tür motorların dışı seni yakar içi beni..sadece görüntüden ibarettirler...
basit bir ifadeyle 1,3 doblo motoru takılan kamyonlara benzerler..250lik dodge lerde bile doblo motoru fos lar:) kaldıki as 900 -950 nerde??

aman diyim,kendini zor götürür,sende yanında yürüyerek gidersin yaktıgı benzinde cabası olur

Uzakdur diyicem,bulaşma diyicem,hayalarını kaybedersin diyicem:p,çok klişe olucak...Ama ''VALLAHİ ÖYLE''

:) tammam beyler sağolun vaz geçtim. tek avantajı motorun adamın takası kabul etmesiydi. neyse peki ben ne alayım beyler. istediğim motor mümkünse yarı otomatik vitesli uzun yol yapabileceğim uzun yoldan kastım max 5-6 saatlik yollar dinlene dinlene gideriz artık:) jeoloji mühendisi oludğum için cross düşünüyordum onuda bulamadım. yakıtı az olsun istiyorum lpg li aracım var ondan fazla yaktıktan sonra motor istemiyorum. bana sorun çıkarmasın bakımları dışında başka ne önerebilirsiniz max 1000-1500 arası.

1000 1500 arası çok harika mobiletler var :) dinlene dinlene gidebilirsin... :queen: şaka şaka ama asya gy 200 fln bulabilirsen düşeş al derim.. :bounce:

mct için amma döktürmüşşünüz arkadaşlar yaa şaşırdım son 1 aydır kullanıcısıyım oldukça memnunum kalkışından ortalama hızından sağlamlığından. mct ile ankara-beypazarı-bolu-gerede-kızılcahamam-kazan-ankara şeklinde 2 gün 1 gece süren tura çıktım bu turun 230kmsi hiç kontak kapatmadan geçti banamısın demedi hızım ortalama 75km civarlarındaydı ve arkamda artçı ve 40kg yakın yük vardı.
bir atasözü vardır bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye.
1800e aldım 2. el şuan 2200e almak isteyenler var saygılarımla

mct için amma döktürmüşşünüz arkadaşlar yaa şaşırdım son 1 aydır kullanıcısıyım oldukça memnunum kalkışından ortalama hızından sağlamlığından. mct ile ankara-beypazarı-bolu-gerede-kızılcahamam-kazan-ankara şeklinde 2 gün 1 gece süren tura çıktım bu turun 230kmsi hiç kontak kapatmadan geçti banamısın demedi hızım ortalama 75km civarlarındaydı ve arkamda artçı ve 40kg yakın yük vardı.
bir atasözü vardır bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye.
1800e aldım 2. el şuan 2200e almak isteyenler var saygılarımla

kimi alma yaramaz diyor kimi sizin gibi çk memnun. Ne yapacağım bilmiyorum çin motorlardan soğudum resmen. Sanırım kimse sürmeden binmeden atıp tutuyor. göze hoş gelen bir çin alacağım zaten verdiğimiz para bin lira işimi görsün 1 yıl yeter.

şu anda resim açılmıyor ama hatırladığım kadarıyla o motor mct 250 değildi...markasını yazarmısın kardeşim.

kimi alma yaramaz diyor kimi sizin gibi çk memnun. Ne yapacağım bilmiyorum çin motorlardan soğudum resmen. Sanırım kimse sürmeden binmeden atıp tutuyor. göze hoş gelen bir çin alacağım zaten verdiğimiz para bin lira işimi görsün 1 yıl yeter.

valla kardeşim ben kullanıcısıyım aldığım motor 2. el ve çok memnunum çok şükür herhangi bir problem çıkartmadı dediğim gibi iyi bakarsan ciddi anlamda sağlam motorlardır bir kere şişme diye birşey yok 230km boyunca arkada artçı ve 40kg yük ile kontak kapatmadan gitmek kolay değildir banamısın demedi.
haa şunuda belirteyim biraz şans işi bu alırken motoru iyi incele öyle al derim
çinlilerinde en kalitelisi monerodur bu tarzlar içinde yine monero qm 250 a dır v motordur mondi gibi yere yakındır.
ben ramzey jinlun 250liklerine bindim hepsi yüksek yerden motorun yere yakını makbuldur.:cat: güvenlik açısından.
paran varsa git monero al derim yoksa 1700-2200 arasında sağlam bir mondi çekersin altına

Çinliler kesinlikle berbat kötü motorlar değiller hele fiyat performans karşılaştırması yaparsanız iyi motorlardır. Ancak ülkemizde motora yeni başlayan hiç bilmeyen adamların elinde bu motorlar haşat olunca herkes suçu motorlara atıyor kişi kendisini hiç hesaba katmıyor. Ben Regal Raptor kullandım taş gibi motordu ayrıca çinin ürettiği en iyi motor da regal dir. Su soğutması olan başka çinli bilmiyorum tam uzun yol motoru. Çekişi vs 250 cc içinde bence çok da başarılı yakıtı 3,5/100km litre sizi yolda bırakmaz tabi sizde yagını suyunu bujisini düzenli değiştirseniz siz ona iyi bakın o da size iyi bakacaktır. Regal kullanan bir büyügüm 50.000 e dayadı sanırım km sini ufak tefek sorunlar dışında (far kaşı kırıldı mesela) motorunda problem olmadı hiç hala da geziyor Regal ile sadece yanına birde BMW aldı:)

Motoru çok zorlamamk gerek o bir 250cc ondan 750 cc lik performans beklemek çok garip olur. Motorları tapagaz sürmek yerine 90 sabit sürerseniz sorun yaşamazsınız ama sürekli yüksek devirde bagırta bagırta zorlayarak vibrasyon delisi halinde sürerseniz elbet biryerinden sorun verecektir.

Son düzenleme:
beyler kanuni hussar aldım şuan için memnunum 2005 model 6100 km de..alacak kişilere öneririm 125 cc lik küçük canavar:) yakıt olarak henüz ölçüm yapmadım 10 liralık aldım şimdilikgeziyoruz 5 gündür. aldığımda hemen bakıma soktum içinden bir yağ çıktı katranlaşmış hemen değiştirdim sesi bile değişti motorun insanlar ne biçim motora biniyor 10 liraya kıyıp yağını değiştirmezlermi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar