ARKADAŞLAR BİR OYUN BAŞLATIYORUM' BEN HİÇ' LE BAŞLAYAN....

baadir' Alıntı:
ccbbdd' Alıntı:
baadir' Alıntı:
ilk mesajında oyun,,,,, garip :silent: :sunny: :thumright:

Nedir garip olan

bak kardeşim olayın garipliğini millette anladı, sen de anladın mı neymiş garip olan

ayrıca oyunun kendisi de bi garip olduğu için bunu yazma ihtiyacı hissettim

:bestmt:

baktım kardeşim ben hala anlamadım neymiş garip olan,ayrıca garip ise oyun ve hoşuna gitmediyse yazmassın ben işte bunu anlayamıyorum bi türlü

ccbbdd' Alıntı:
baadir' Alıntı:
ccbbdd' Alıntı:
baadir' Alıntı:

Nedir garip olan

bak kardeşim olayın garipliğini millette anladı, sen de anladın mı neymiş garip olan

baktım kardeşim ben hala anlamadım neymiş garip olan,ayrıca garip ise oyun ve hoşuna gitmediyse yazmassın ben işte bunu anlayamıyorum bi türlü
BEYLER BENCE HİÇ GEREK YOK YAW!!!!!! :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Ben hiç başarısız olmadım.
Ben hiç haksızlığa göz yummadım.
Ben hiç sevilmeden sevmedim ya da hep öyle sandım :).
Ben hiç yapamayacağım şeyler için söz vermedim ...

ccbbdd' Alıntı:
baadir' Alıntı:
ccbbdd' Alıntı:
baadir' Alıntı:

Nedir garip olan

site anlamını yitirmeye başlıyo bu tarz topiklerle bence, burası bir geyik sitesi değil, benim ilk mesajlarım(ve hala) ulaşmaya çalıştığım makina hakkında daha fazla bilgi edinmek amaçlıydı.

bence bu topiği ikili konuşma haline çevirmeyelim. kendine iyi bak. sevgiler. :cat: :bestmt:

evet herkese selam...ya nedir bu ilk mesaj olayı anlamadım gitti :silent: ben ilk kez bu sitede değilim sadece şifremi kaybettim ve tekrar bi maille girdim buda doğal olarak yeni girdim imajı veriyo tekrar tekrar tanıtmak istemedim kendimi gerek duymadım yani :) ve bence oyun cok güzel bi oyun anlamsız diyenlere cevaptır bu herkesin hayatında cok önemli bir hiçi vardır sanırım ...

ben hiç emin olamadım :king:
ben hiç gerçekten ciddiye alınmadım :salut:
ben hiç düşünmeden edemedim :silent:
:king:

baadir, o kadar anlamsız ki söylediklerin sen okuma o zaman isteyen cevap yazar istemeyen yazmaz bu kadar basit neden gereksiz deyip yazıyosun o zaman topiğe..sen ne arıyosan onunla ilgilen su güzel bu güzel değil deyip tartışma yaratman anlamsız bence ..bi şey yazdık maşallah taşlamayan kalmadı ya sanki ilk kez ben böle konu dışı yazmışım gibi ilginç yanii :silent: :jocolor:

» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör (forrap)
MeTaL, halk kahramanısın vallaha :p Ben hiç haksızlığa göz yummadım,ben hiç kötülerin yanında iyilerin karşısında olmadım,ben hiç suçsuz insanlara haksızlık yapılmasına göz yummadım,ben ben ben mükemmelim :cherry: İnsan bi kaç da kötü bişeyini yazar be abi ne biliyim mesela ben hiç aynı anda bi kaç kişiyi dolandırmadım,ben hiç bi kızın hakkında iyi şeyler düşünmedim falan gibi :pl: Hadi hadiiii :p

ehliyetim olduğu halde bi kaç kez kullandım sonra hiçç kullanamadımm :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
forrap olm yapmadıklarımı anlattım yaptıklarımı değil ki :cherry:.

Tamam şöyle olsun,

Benim hiç aldatmadığım kız arkadaşım olmadı,
Ben hiç çıkarım olmayan işlere girmedim (hayır işi hariç)
Ben hiç 4 kişiyi bir arada dolandırmadım :cherry:
Ben hiç forrap ı tınlamadım :p.

oldu mu şimdi :flower: ...

_BPY_, o kadar varki hiçlerim hangisini söylesem bilemiyorum
istersen ben sana öğretirirm araba kullanmayı :queen: saka yaptım tabii..bu arada nerdensiniz acaba

vlad1462' Alıntı:
ulan herif topic açmış ortadan kaybolmuş.1 mesaj atmış oda bu topic.

Arkadaşım üslubuna dikkat etme konusunda her başlıkta aynı uyarıları yapmamız mı gerekiyor.

_BPY_, bazı arkadaşların gereksiz agresif çıkışları olmuş ama kendini üzme lütfen. Sitede herşeye atlamayı seven bazı arkadaşlar var.. İdare ediceksin artık :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
cenkmenderes' Alıntı:
vlad1462' Alıntı:
ulan herif topic açmış ortadan kaybolmuş.1 mesaj atmış oda bu topic.

Arkadaşım üslubuna dikkat etme konusunda her başlıkta aynı uyarıları yapmamız mı gerekiyor.

_BPY_, bazı arkadaşların gereksiz agresif çıkışları olmuş ama kendini üzme lütfen. Sitede herşeye atlamayı seven bazı arkadaşlar var.. İdare ediceksin artık :)

:salut: :salut: ne baarıyon ya,yapmam bidaha ok :salut:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
uyardığın için saol :rendeer: :king: :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar