ARKADAŞLAR BİR OYUN BAŞLATIYORUM' BEN HİÇ' LE BAŞLAYAN....

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar yeni gelen ilk başlığını tanışma bölümüne açacak diye bir kural yok bu sadece bir temenni
farklı başlıklarlada başlanabilir hatta bir çoğumuz gibi bu bölümü çok sonra farkedip 125. mesajında tanışabilir bu yüzden yeni gelen arkadaşlara daha samimi yaklaşalım :bounce:

_BPY_, ben senin tanışma başlığını hiç göremedim :cherry:

BBRR, ismim pelin ben sizin yazılarınızı okuyodum yani denk geliyodum barış abi :) yanlız ben unutuldu diye baktım actığım topik ama hala hiçlerini yazan oluyomuş demekki :cyclopsani:
cenkmenderes, ayrıca teşekkürler hemen bi koruma mekanizması hazırlamışsın :cat: valla bi açtık oyun ama herkes yok ilk olurmuymuş yok niye tanıtmadı diyee şaşırdımm hem ben burda yeni değilim ne diye bi daha tanıtıyım kendimi yahuuu:thumleft:aaaaa

devam edelim öyleyse :p
ben hiç su an ki kadar yanlız olmamıştımm :salut:
ben hiç su an ki kadarda mutlu olmadım :)
ben hiç motor kullanmadım :salut:
ben hiç yoksulun elinden ekmeğini almadım :salut:
ve ben hiç düşünmeden bir günümüü bile ziyan etmedim :king:

ben hiç bu kadar >>> YANLIZ , MUTSUZ , ENDİŞELİ ama ÜMİTLİ ... olmamıştım...

ben hiç kendi içimdeki sesi dinlememiştim :jocolor:
ben hiç bu kadar bu foruma yazı yazmamıştım :sunny:
ve ben hiiiiççççç son kezzzzzzzzzzzz bağırmamıştııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm :queen: :flower: delimiyim neyim yaaa ben

Ben hiç hiç demedim dedimmi yoksa demişimdir dememişimdir banane diye bir kelime hiç demedim :queen:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ben hiç sabahları geç saatlere kadar yatmadım.(Gün doğarken sabah kahvesini yudumlamak kadar güzel bir şey var mı? :flower: )_BPY_ açtığın topic,en azından kafa dağıtmak,yüzümüze hafif bir tebessüm kondurmak adına güzel.Teşekkürler... :king:

guven61, rica ederim ne demek ama hiç kimse hiçlerini yazmıyo yani uzaya zaten kimse cıkmıyo :cherry: geyik olsun diye acmadım arkadaslar

:

_BPY_, reja ederim ne demek.. Seni sevdiğimi biliyorsun. Bazen sen bana kızıyorsun ama olur o kadar.. Seni forumda aktif görmek güzel bu arada.. Ben de bişiyler ekliyim o zaman,

Ben hiç yurt dışına çıkmadım.

ben hic bir zaman allahtan baskasina kulluk etmedim (etmemde)
ben hic vatanimi satmadim (satmamda)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar