Arkadaşlar Bi Bakarmısınız?

Ben 1 Hafta Önce Kadar Honda Cbr 125 Aldım.. 2005 Model 11.000 Garaj Motoruydu.. Arkasında 120/70 Lastik Ön Orjinal Ayrıca Üzerinde Yoshimura Performans Egsozu Var.. Arkadaşlar Motor Düz Yolda 115km'i Gecmior.. Neden Olablir Bi Yardımcı Olun.. Servis Egsoz Ve Tekerin Hızını Keseceğini Söyledi Sizce Neden Olablir ? Ve Keserse Ortalama Olarak Kac Km Hız Keser?

senden oncekı kişinin motoru ne türlü kullanıgını biliyormusun???

yanı eğer hiç kullanmayı bilmediği halde motoru aldı ise ve onda öğrendi ise kuvvetle ihtimal DEBRİYAJ BALATA'sı bitmiş olabılır...

motora gaz verince kaçırma varmı???

yosmimura moshimura boş koskoca hondanın orjinal parçalıarını değiştiriyolar mondial kanuni olsa neyse

dostum koskoca honda'nında değişime ihtiyacı olabılır,
senın beğendiğin KOSKOCA motorunda bi grenajı var ve farklı parca ıle dahada alımlı olabılıyor...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten ne gitmesini bekliyorsun ki?.... 160 mı gidicek?...

o makina düz yolda zaten sıksan sıksan 120 yapıyor. Yokuş aşağı 125 anca.. 130 iddia edenler var...
Ne bekliyorsun ki daha fazla?
mis gibi gidiyor makina, bi sorun yok...

Arkadaşım benimde honda cbr 125 im 2005 model var eski haliyle 145-155 leri buluyodu baskı balata kaçırdığı halde. sonra egzozundaki susturucuları kestirdim tabi sıkıştırma olmadığı için çok güzel ses vermeye başladı ayni yoshimura egzoz gibi arkadasımın egzozuyla aynı sesi aldım acıkcası ama tabi hız buna bağlı olarak düştü sonra arka lastik çok cılız duruyor die büyüttüm 250 cc lik lerin lastiklerinden aldım kaclık oldugunu hatırlamadıgımdan ornek veriyorum bunu. motoru yormaya basladı ama sekli cok guzel durdu simdi ise motorum 125 km ye fln cıkıyor. ama ben surat icin kullanmıyorum bu yuzden muhim deil umursamıyorum sonucta goruntusu hosuma gıdıyor ama sen 115 ı gecmıyo dıyorsan baskı balata kacırıyodur motorunu heba etmeden bence bır ustaya gotur ve degıstır !

Arkadaşım benimde honda cbr 125 im 2005 model var eski haliyle 145-155 leri buluyodu baskı balata kaçırdığı halde. sonra egzozundaki susturucuları kestirdim tabi sıkıştırma olmadığı için çok güzel ses vermeye başladı ayni yoshimura egzoz gibi arkadasımın egzozuyla aynı sesi aldım acıkcası ama tabi hız buna bağlı olarak düştü sonra arka lastik çok cılız duruyor die büyüttüm 250 cc lik lerin lastiklerinden aldım kaclık oldugunu hatırlamadıgımdan ornek veriyorum bunu. motoru yormaya basladı ama sekli cok guzel durdu simdi ise motorum 125 km ye fln cıkıyor. ama ben surat icin kullanmıyorum bu yuzden muhim deil umursamıyorum sonucta goruntusu hosuma gıdıyor ama sen 115 ı gecmıyo dıyorsan baskı balata kacırıyodur motorunu heba etmeden bence bır ustaya gotur ve degıstır !

145-155 mi ? 250 cc almasınlar aynı hızda gidiyormuş zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar