arkadaşlar bi bakarmısınız?

abicim ver 300 ytl daha cbf 150 al 2900 anahtar teslim peşin fiatı var 5 yıl birşey alma .nede olsa honda

Valla ben birşey demiyorum, hep birlikte üzerime geliyorlar.
Ne alıyorsan al,karar senin,zevk senin...

bence almısken bıraz daha para brıktır ıyısını al regal raptor mesela

alacagın motora bınmeden denemeden alma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el honda titan al çin malı alma.

V&B

Ben motorumu alırken görüntüye bakmadım..
İlgilendirmeyle bi alakası var mı, lafı sölemişsin değil mi sonuçta ! Allahım yaa..

BEN SANAMI SÖLEMİŞİM LAFI BACIM :queen: :queen: :queen:
SENİ NEDEN GIDIKLIYO BENİM YAZILARIM LÜTFEN TOPİC GERİLMESİN :queen: :queen: :queen:
ben motorumu alırken görüntüye baktım.çünkü motoru 1000 lik ama gübre bi makine kullanmam yani ....
neyse uzakmanın mı anlamı yok çünkü benim sölemem sana değil lafıma atlama lütfennnnn:queen: :queen: :queen:

arkadaşım temiz 2.el az kullanılmış bir ybr al bak keyfine uğraşma çin malı döküntülerle motordan soğursun.....

Hoşgeldin :rendeer:.
Yeni girilen bir ortamda önce etrafa bakılır, yol yordam öğrenilir, ondan sonra söze girilir. Forumlarda (Bu forum dışında da geçerli)başlığa "yardım, acil, lütfen bakın" vs yazılması tavsiye edilmez. Başlığa doğrudan derdini yazman daha iyi olur. Böylece sadece yardım edebilecek kişilerin topiğe bakmasını ve diğer insanların vaktinin boşa harcanmamasını sağlarsın.
Biraz sert bir giriş gibi oldu ama tavsiye niyetine al.

başka şekilde kimse yardımcı olmuyo kesinlikle forumlara başlarken böle yazılar yazmak gerekio ayrıca arkadaşım hoşgeldn

hoşbulduk abi de ybr nin fiyatı ne onu öörenebilimiyim nette yazıom çıkmıo (0 fiyatı ama)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar