arkadaşlar bi bakarmısınız?

abiler ben burak kırklareli/lüleburgaz dan 2000-2600 ytl arası bi fiyatta motorsiklet almak istiom forumda yeni olduum için nereye yazacağımı bilemedim özür!! tercihim; mondial,zealsun,zongshen dır sizce?

ilk önce hoş geldin aramıza güzel yazmışsın gayet iyi bana göre yazdıkların içindeki motorlardan zealsun :cat:

kymco aglity 125 pigassio 100zip birden naısl yazıldıklarını unuttum imlada hata var da anlamıssındır beni bunları al ömür boyu kullan sakın ama çinli alma bu ikiside scooter google yaz modellerini görürrüsün miladilik binersin

Hoşgeldin :rendeer:.
Yeni girilen bir ortamda önce etrafa bakılır, yol yordam öğrenilir, ondan sonra söze girilir. Forumlarda (Bu forum dışında da geçerli)başlığa "yardım, acil, lütfen bakın" vs yazılması tavsiye edilmez. Başlığa doğrudan derdini yazman daha iyi olur. Böylece sadece yardım edebilecek kişilerin topiğe bakmasını ve diğer insanların vaktinin boşa harcanmamasını sağlarsın.
Biraz sert bir giriş gibi oldu ama tavsiye niyetine al.

akadaşım

tarzını stediğin kaliteyi söyle yardımcı olalım... scooter mı ybr tarzı mı yoks chopper mi düşünüyon bi karar ver önce..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Hoşgeldin.:rendeer:
Yazdığın motorlar arasında bence en iyisi zealsun.

V&B

parana göre al bişler iki teker olsunda vitesli bişi tercih et ufakta olsa .......

Öncelikle hoşgeldin,şimdiden hayırlı olsun. :rendeer:
Fakat alacağın makinanın adı motorsiklet değil,motosiklet...:wiinkk: :cat:

dishy bakıyorumda savaş açmış durumdasın.(motorsiklet değil-motosiklet.)bencede...:cat:
mobilet diyenler var ona ne diyeceksin,hatta motorlu bisiklet(bu daha kötü):cherry:

abiler ben burak kırklareli/lüleburgaz dan 2000-2600 ytl arası bi fiyatta motorsiklet almak istiom forumda yeni olduum için nereye yazacağımı bilemedim özür!! tercihim; mondial,zealsun,zongshen dır sizce?

öncelikle aramıza hoş geldin...abilik taslamak istemem ama nickinin yanındaki 91 eğer doğum tarihin ise önce ehliyet alacak yaşa kadar beklemeni ve ehliyetini almanı "tavsiye" ederim.

eğer 2 teker sevdasından vazgeçemem diyorsan kaliteli bir MTB (dağ bisikleti) pek çok cross motordan alacağın zevki sana tattıracak ve ilk motorunu alacağın dönem için de önemli bir hazırlık olacaktır...

PS: ehliyetsiz motosiklet kullanmanın cezası +800YTL den başlıyor ;)

sağlıcakla kal

V&B

Sen neden öyle yapmadın ?

zat ın görüntüsüne kandım desem ve 1,5 sene önce adam gibi görünen motor yoktiki zaten ( bide seni ne ilgilendiriyo ):queen: :queen: :queen:

yoksa sen scoteer'dan başka motor kullanmadınmı :silent:

zat ın görüntüsüne kandım desem ve 1,5 sene önce adam gibi görünen motor yoktiki zaten ( bide seni ne ilgilendiriyo ):queen: :queen: :queen:

Ben motorumu alırken görüntüye bakmadım..
İlgilendirmeyle bi alakası var mı, lafı sölemişsin değil mi sonuçta ! Allahım yaa..

arkadaşlar ben mondial 125 kt ve zealsun zs125(yanlış yazdıysam affedin) tipi istiom ama sizin önereceğiniz başka motor varsa onlarada bi bakarım ama ben 5 vitesli istiom tabi fiyatta 2000-2600 arası daha fazlasını bütçem kaldırmıyo cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar