ben arkadaslar bu ısı yapmak ıstıyorum o zaman ılk olarak pızza burgerde falan baslayım değilmi ön ısınma acemılık atmak ıcın

kazancım 900 fln olur yıne sanırsam bahsıs fln fln
Selam,
zevkli rezaletin kapısından girmek üzeresin:mrgreen:.Bu işin yazılmamış bir kötü yanını yazayım.Sürekli dışarıda olmak ve hergün 2 tekerlek üzerinde olmak alışkanlık yapar.Başka işlere antipati duyarsın.Bıraktın mı özler, yaparken kendini sorgularsın.Girme derim ben.Bana da girme dediler girdim. Hayat senin, tercih senin.
Çevrenden sürekli eleştiri alırsın hele bir de tahsilliysen başka bir iş yapabilecek durumun varsa.
Ben de ısınma, acemiliği atma amaçlı gıda sektöründe işe başladım.Şu anda evrak kuryesi vs olmak da istemiyorum.Bildiğim kadarıyla eski cazibesi kalmamış.
Ayda 1000tl alıp günde 300km yol yapacağıma max 80 km yol yaparım 900 alırım.Buna alıştım.3 eksik 5 fazla kimse yalı alamadı bu işten.
Yemek kuryeliğinin(paketçiliğin) artılarını ve eksilerini yazmak isterim.
+Çalıştığın bölge küçük olduğu için adresleri daha kolay öğrenirsin.geldiğin yer aynı olduğu için tek adres bulmak zorunda kalırsın sadece.
+Şansına kısmetine bahşiş alabilirsin.Lüks semtlerde çalışmayı tercih edersen bu ihtimal artar.(Bu konuya fazla girmemek lazım meslek sırrı:cherry

+Sıkılırsan restorantta başka bir pozisyona geçersin.
+Günün 24 saati çalışma fırsatı.
+evine yakın restorantı seçip yol masrafından yırtma.
+Belki de dünyanın en sağlam şehiriçi motoru Honda Activa ile tanışma fırsatı
+Birçok başarılı büyük firmanın çalışma sistemini öğrenme ileride olası bir işletme açacağın zaman az da olsa bilgi.
Activa yoksa zaten girme o yere
+Değişik insanlarla muhatap olma
+İyi insanların çalıştığı bir
-Fazlasıyla şımartılmış müşteriler.
-Bakımları eksik kırık dökük motosikletlere binme ihtimalin.
-Çalışma saatlerinin uzunluğu sosyal aktivitelere zaman ayıramama.
-Düşük itibar
-İş harici verilen angarya işler
-Her gün traş olma zorunluluğu
-
Umarım açıklayıcı olmuştur.İş konusunda da özelden yazarsan yardımcı olabilirim.
Evrak kuryeliğini hedefliyorsan direk evrak kuryesi ol bence.Sebebi gıda işine giridğin zaman çevrenin de sektöre göre gelişiyor olması.
Bence zaten yeni giriyosun o kadar yorulmaya tehlikeye deymez.Öte yandan pazar günü tatil günü olması ve akşam 1800 dan sonra işinin bitmesi insanı cezbediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:57 ----------
valla arkadaşlar bu paket işinde ne kadar az para varmış şaşırdım...ilk ağızdan öğrenince gerçekten zor işler olduğunu anlıyor insan...dışardan davulun sesi hoş geliyor...ben Turizm sektöründe Transfer şoförüyüm...hattım sabit...Sultanahmet-AHL veya Sabiha Gökçen Havalimanı...dün gece 35 lira bahşiş topladım...5 euro+10 lira+10 lira+5 lira...Allah bereket versin...3 gün önce tek bir Alman yolcudan 50 gayme aldım...net maaşım 1000tl...sigortam yemeğimde var acentamızın 3 tane oteli var...1.5 yıldır ordayım...
bu iş için İngilizce bilmek...
SRC 2 sahibi olmak...
prezantabl olmak...vs vs gerekir...yapabiliyorsanız buyrun sektör sizi bekler...
Abi İngilizcem var Almancam var yolların ustası olmasam da hastasıyım:queen:
O iş gelir mi bana ?Srcyi de aradan çıkarırım yaza kadar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:01 ----------
Herkes Little Caesaersı ve Dominosu beğenmemiş.Ben de Burger king Mc donalds Kentucky türü yerlerin sistemine alışamadım bir türlü:silent:
Pizzacıda kutu katlarsın, Pizza kesersin belki ama abartmadığın sürece istediğin gibi yemeğini yer içeceğini içersin.En azından Benim çalıştığım L.c. de öyleydi.
Fast food zincirlerinde sana başka iş yaptırmamalarının sebebi inan seni sevdikleri değil siparişten başını kaldıramamandır.Tabi yerine göre değişir.