Arkadaşlar bana atik motor lazım ?

Ybr 125 :
125cc lik bir motorun kalkışından ne bekliyorsun? kafandaki kalkış hızı nedir? ybr 125 sağlam ve ekonomik bir motordur.. kolay kolay üzmez seni uzun süre kullanabilirsin, kuryaler boşuna kullanmıyor bu motoru..

CBF 150 :
150cc lik bir motora sahip son hızda çatlasa 130 görür.. fakat seni kesermi bilmiyorum.. sağlam bir motordur kolay kolay masraf çıkartmaz.. uzun dönem kullanabilir hatta satarkende rahat edersin..

Racer 200 :
Racer 200cc lik bir motora sahip olup diğer iki modeldende seri kalkabilir fakat gerek servis gerek sağlamlık açısından diğer modeller ile (honda - Yamaha) kıyas etmek biraz yersiz olur.. ben motordan anlarım ve tanıdığım ustalar var arızaları önemli değil dersen al.. lakin uzun kullanımda seni ne kadar zorlar bilemem.. satarkende çok müşteri bulabileceğini sanmam..

bunun yanında boyun posun kilon nedir bilmiyoruz.. bazı motorlar örnek CBR125 benim altımda bisiklet gibi kalıyor.. bu kriterleride bi gözden geçir.. ayrıca motorla seri kalkış arıyorsun da bundaki amacın nedir? drag mı yapıcaksın? yoksa hız tutkunumusun? hız tutkun varsa racing al kardeşim ama kalkıpta buraya ben racing aldım ama nasıl kullanıcam diye yazma.. hakim olabileceğin sorun çıkartmayacak motor al.. ve son bir tavsiye ne alırsan al korumalarını tam al ve her daim kullan..

Herkesin Yolu Açık Olsun..

Teşekkürler Kycd Güzel bir anlatım yapmışsın.:rendeer:

Teşekkürler Kycd Güzel bir anlatım yapmışsın.:rendeer:

rica ederim abi.. her daim geyik olmaz.. bilgilendirmek gerek.. bildiğimiz kadarı ile.. gerçi bize laf düşmez bu kadar üstadların yanında ama bizde nacizane bildiklerimizi söylemeye çalışıyoruz..

Sırf kalkış lazımsa git BWS 100 al hocam.Olmadı Gilera runner. :queen:

onemli olan kalkış sonrası yok demek..
dragmı yapıcan...:mrgreen:

uygun fiyatlımı olsun istiyorsun yoksa benim için para sorun degilmi bunları yazmalısınki arkadaşlar sana yardım edebilsinler.bir arkadaşta 200 cc piooner var baya seri bir motor her vites aralığında kalkış bile yapıyor :) veya glera alabilirsin

scooter larla işim olmaz , bana vitesli lazım yine seçimim rx lerden olacak heralde para işi ise en fazla 1700 felan , ya mz yada rx serisinden , 4 zamanlıda ise racer 200 alabilirim yardımcı olduğunuz için tşk.

arkadaşlar ben motosiklet diyorum bu traktörü nideyim , ybr nin kalkışı honda cbf den hızlımı acaba ?
bide kanuni racer 200 de güzel gibi , racer 200 e bindim güzeldi ama yamaha ve hondaya binmedim , racer 200 le honda yamahayı kıyaslayabilirmiyiz, bilgisi olan arkadaşlar bana cevap yazabilirmi ?

Ybr üstten egsantrik bir motora sahip ve itecekli bir motora sahip olan CBF'e göre daha devirli o yüzden ybr aradaki 25cc'ye ragmen daha seri kalkar . Racer 200'e bulaşma derim , çok sorun çıkarır başına :wiinkk:

scooter larla işim olmaz , bana vitesli lazım yine seçimim rx lerden olacak heralde para işi ise en fazla 1700 felan , ya mz yada rx serisinden , 4 zamanlıda ise racer 200 alabilirim yardımcı olduğunuz için tşk.

bence sen bir askon sinan arkadaşa bir danış onda bir piooner var 200 cc sana bilgi verebilir çok seri bir motor hemde satmayı düşünüyor galiba.

esp

Kaç paran var usta ? Kimse sormamış hayret ettim :mrgreen: Konuya ekleyecek başka bir şeyim yok, bu kadar az bilgi verirsen mantıklı-uygun cevaplar alman güç olur. Boyunu kilonu, ne amaçla, ne kadar süre kullanmayı planladığını falan yazarsan daha tatmin edici cevaplara ulaşırsın :)

Yamaha RX 115
Apache TVS 150
Yamaha YBR 125
Honda CG 125 (Titan)
Aprilia
Ducatti

kalkışı neden bu kadar önemli anlamadım sonradan alsa hızını olmuyormuş mu:silent::silent:

sen abıcım 200lük kanuni al derim süper bir motor hiç binmedim kapımın önünden hergün geçiyo birde kullana sormalı adam ecel teri dokuyo sanki rampayı çıkarken

Moderatör
Şu konuyu her gördüğümde bana da kaybolmayan sakız lazım diyesim geliyor. Yok yok demeyeceğim, gerçekten... :p

arkadaşım senin saydıklarının hiçbiri mz ataklığı vermez, ancak arkadaşlarında dediği gibi yamahanın rx 115 hatta mz den daha atiktir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar