Arkadaşlar bana atik motor lazım ?

ben Adana dan arkadaşalar ben vitesli motosiklet alacam ama alacağım motor Alman Mz gibi atik kalkacak , mz de alabilirim , yamaha ybr , honda cbf 150 , tvs vs diğer markalar siz devam edin ne tavsiye ederim , kalkışı kuvvetli olacak , bana yardım eder cevaplarasanız sevinir teşekkür ederim.

honda cbf 150 demişsin zaten başkasına bakma:)eğer para sorunsa ybr 125 ama cbf daha performanslı bana göre.

Hem atik , hem çevik..:wiinkk:

sumotoru.jpg

arkadaşlar ben motosiklet diyorum bu traktörü nideyim , ybr nin kalkışı honda cbf den hızlımı acaba ?
bide kanuni racer 200 de güzel gibi , racer 200 e bindim güzeldi ama yamaha ve hondaya binmedim , racer 200 le honda yamahayı kıyaslayabilirmiyiz, bilgisi olan arkadaşlar bana cevap yazabilirmi ?

para varsa hayabusa bak kardeş atik ne kelime roket gibi :queen:

4 zamanlı düşünüyorsan mz gibi kaçsın dersen alırsın bir gr 250 comet olur biter .
125-150 liklerden mz in atikligini bekleme. racer 200 malum çin malı. ugraşırım dersen oda iidir. ama sen beni dinle comet al.

görünüşe önem vermiyor isen yamaha rx125 2 zamanlı seri bi makinadır ama bakımıda çoktur 2 zamanlıların

para varsa hayabusa bak kardeş atik ne kelime roket gibi :queen:

4 zamanlı düşünüyorsan mz gibi kaçsın dersen alırsın bir gr 250 comet olur biter .
125-150 liklerden mz in atikligini bekleme. racer 200 malum çin malı. ugraşırım dersen oda iidir. ama sen beni dinle comet al.

:cat:Aynen 125 lik yada 150 lik makinadan atiklik bekleme.:cat:

arkadaşlar ben motosiklet diyorum bu traktörü nideyim , ybr nin kalkışı honda cbf den hızlımı acaba ?
bide kanuni racer 200 de güzel gibi , racer 200 e bindim güzeldi ama yamaha ve hondaya binmedim , racer 200 le honda yamahayı kıyaslayabilirmiyiz, bilgisi olan arkadaşlar bana cevap yazabilirmi ?

Ybr 125 :
125cc lik bir motorun kalkışından ne bekliyorsun? kafandaki kalkış hızı nedir? ybr 125 sağlam ve ekonomik bir motordur.. kolay kolay üzmez seni uzun süre kullanabilirsin, kuryaler boşuna kullanmıyor bu motoru..

CBF 150 :
150cc lik bir motora sahip son hızda çatlasa 130 görür.. fakat seni kesermi bilmiyorum.. sağlam bir motordur kolay kolay masraf çıkartmaz.. uzun dönem kullanabilir hatta satarkende rahat edersin..

Racer 200 :
Racer 200cc lik bir motora sahip olup diğer iki modeldende seri kalkabilir fakat gerek servis gerek sağlamlık açısından diğer modeller ile (honda - Yamaha) kıyas etmek biraz yersiz olur.. ben motordan anlarım ve tanıdığım ustalar var arızaları önemli değil dersen al.. lakin uzun kullanımda seni ne kadar zorlar bilemem.. satarkende çok müşteri bulabileceğini sanmam..

bunun yanında boyun posun kilon nedir bilmiyoruz.. bazı motorlar örnek CBR125 benim altımda bisiklet gibi kalıyor.. bu kriterleride bi gözden geçir.. ayrıca motorla seri kalkış arıyorsun da bundaki amacın nedir? drag mı yapıcaksın? yoksa hız tutkunumusun? hız tutkun varsa racing al kardeşim ama kalkıpta buraya ben racing aldım ama nasıl kullanıcam diye yazma.. hakim olabileceğin sorun çıkartmayacak motor al.. ve son bir tavsiye ne alırsan al korumalarını tam al ve her daim kullan..

Herkesin Yolu Açık Olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar