arkadaşlar b ehliyeti scooter kullanabiliomu

50 cc ye kadar kullanabilirsin onun dışında hiç bir motoru kullanamazsın:rendeer:

Kısaca : "Kullanamaz!" diyelim...

Yok 50 cc ; yok kullanır ama arkana başkasını alamaz ; yok 51 cc olursa motoru bağlarlar ; yok tasarı ; yok hızlı gidersen ehliyet iptal olur...:mrgreen: :mrgreen: Bunlar hurafe...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Aynen egelime katılıyorum. Bin, çalıştır, hava soğuksa bir kaç saniye ısınmasını bekle ve bas gaz git gideceğin yere. Ötesi hikaye:p :cat:

Aynen egelime katılıyorum. Bin, çalıştır, hava soğuksa bir kaç saniye ısınmasını bekle ve bas gaz git gideceğin yere. Ötesi hikaye:p :cat:

sonrada gzetelerin 3 sayfa haberi ol..:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
daha sonrada motosikletcileri öcü olarak görülmesie verdiğiniz katkılardan dolayıda madalyayı haket...:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla motoru ehliyet sürmez.o sadece belge. polis istediğinde vermemiz için verilmiş sertifika. takma kafana sür sen :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Mevcut, yürürlükteki yasalara göre 'B tipi' ehliyet ile hacmi ne olursa olsun motosiklet kullanılamaz.

50 cc motor hacmine kadar motorlubisiklet olarak görülsün herkes kullansın, yurdum insanı, köylüsü göz göre göre yasaları çiğnemesin diyorsanız. Veya amacını yitirmiş A1 ehliyete bütçeye para toplamak dışında gerçek eğitim ile işlevsellik kazandıracaklarsa, pek tabi çıksın o yasa derim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar