arkadaşlar ankaradan aranıza yeni katıldım.. hayabusa sizce çokmu ileri bana göre ??

arkadaşlar bikaç aydır 2 tekerlek üzerinde keyifli bi sürüş hayali içindeyim.. ehliyet kursuna yeni yazıldım. hayabusadan bahsedince çevremdekiler çıldırmış olmalısın okadar ileri gidebilcek durumda değilsin dediler.. bana yardım edin lütfen

1) ankarada fiyatı uygun bildiğiniz eğitim kursu varmı? (öğrenciyim :) )
2) 1 sene içerisinde hayabusa kullanacak duruma gelebilirmiyim?
3) kask,dizlik vs gibi koruyucuların uygun fiyatlısını ve sağlamını ankarada nerede bulabilirim? şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.. kafamda daha çok soru varda şuanda aklıma gelmiyo geldikçe sorarım artık :) aranıza katılmaktan çok mutluyum çünkü inanın motor kullanan, bilgi alabileceğim tek arkadaşım bile yok :)

:) abi intihar diyosun bunu bende biliyorumda kullanmaya ne zaman hazır olurum? kullananlar nasıl hayatta? hayabusadan başka öneriniz varmı?

arkadaş yeniyim dedim bilgi almak istiyorum dedim ezmede bilgi ver yahu :) niye şimdi neden bırakıyomuşsun?

Kardeş işin şaka kısmını geçersek. Şu an için yazdıkların mantıklı şeyler değil.
Hele bir ufak cc ile düş kalk hafif sakatlıklar yaşa. Sonra hayalindeki motoru düşün.

ilk önce 125 lik sonra 250 lilik sonra 600 lük ondan sonra hayabusa belki oda bi 6 yılını alır sanırım.Ha dersenki hazırım hissediyorum ister yarın sür ister 5 ay sonra ister 1 yıl sonra.
Ama tavsiyem basamakları yavaştan tırmanmalısın ki en yükseğe ulaşabilesin :cat:

Hocam şaka bi yana senin hayabusaya binmen için o tecrübeleri edinmen için çok uzun süreler kilometreler gerekiyor. Önce bi al 125lik 250 lik ybr cbr, busa en azından 4. Motorun falan olur herhalde o da min diye düşünüyorum düz yolda motoru herkes kullanır hayabusa gibi bi aletle viraj almak tehlikelerden kaçınmak tahmin ettipinden çok daha zor o elinin altındaki yüzlerce beygirle napıcaksın kızlara havamı atarım onunla diyosan arkaya atsan birini motora iki kişi biner tek kişi inersin :D

teşekkür ederimde şöyle güzel yakışır bişi olsun istiyorum.. önerebileceğin bişi varmı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) abi intihar diyosun bunu bende biliyorumda kullanmaya ne zaman hazır olurum? kullananlar nasıl hayatta? hayabusadan başka öneriniz varmı?

Zx-14, S1000rr vb. ile tecrübe kazandıktan sonra 600/250cc'ye geçilebilir. :king:

Başlangıç için 125/250cc uygundur.

Eğer eğitimini alıp kendine güvenirsen iyi bi sürücü de olursan 125 lik küçük gelir dersen 250 cbr al bence ama dersen ki yok yav şekil olsun hyo al 10 numara alet ama yine 250 liklerin içinde en deli gideni eğitim şart.

Bence önyargılı davranıyor herkes.Çok yakın bir tanıdığım direk dragstar 1100 ile başladı 2. ayında Uğur Ertekinden grup olarak ders aldılar. Şu an hiçbir düşmesi yok ve çok rahat aynı zamanda güvenli sürüşler yapabiliyor. Arkadaş zaten kendisine 1 sene gibi uzun bir eğitim yılı biçmiş.Bence uygundur imkanın varsa temel eğitim ve ileri ve güvenli sürüş eğitimiyle altından kalkabilirsin.

:) hiç motora binmediğim için o gücü bilmiyorum :) kendi cinsime hava atıp napcam :D farklılık istiyorum sadece. ozaman dediğiniz gibi küçük basamaktan başlayım en iyisi :) ölmek için fazla gencim :D

Hocam aç youtube u hayabusa yaz honda yaz kawasaki yaz hyosung yar o güçleri gör yalnız ne kadar izlesende binmeden göremezsin anlara mt ye de bi bak tanış alırlarsa artçı ol sonra uzun bi düşün karar ver.

teşekkür ederim :d evvet istediğim cevap buydu :) isteyipde elde edemeyeceğim hiç bişi yok die düşünüyorum.. dediğim gibi 1 sene çalışıcam kurs alcam, kiralarım arada gezerim iyice pekiştiririm die düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar