Arkadaşlar Acil Yardim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar,

Üzerimde görünen 2 adet motosiklet var ve bu motorların satışlarını bir türlü veremiyorum ikisinide servislere sattım, satılınca karşı kişiye hemen satışlarını vereceklerini söylediler ama ikisindede bu olmadı aracılar aradan çekildi şuanki sahipleride bi sürü bahanelerle geciktiriyorlar, ne yapsam ne etsem bilmiyorum bi fikir verebilirmisiniz arkadaşlar??

Sen aracını ve süresiz satış vekaletini servise verdin paranı aldın. Adamlarda araçları noter satışsız başkasına sattı. Bumudur??

Karakola calinti ihbari ver. bak nasil devrini aliyorlar

kardes eger yanlıs anlamadıysam noter satısı olmadı motorlR SENIN USTUNE ISE MOTORLARA HACIZ KOYDUR MECBUR KALIRLAR MERAK ETME

bencede çalıntı ihbarı ver en mantıklısı senin başın ağrımaz en azından

arkadaşlar haklı çalıntı ihbarı ver.al ellerinden motorları.

çalıntı ihbarı vericemde ozaman motorları sattığım anlaşılırsa yalan beyan sebebi ile suç işlemiş muamelesi görürüm diye korkuyorum...

üstelik vergi borçlarınıda ödememişler ne yapcam şimdi delirecem....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Git birine senet yaz..10000. ytl lik.... Haciz işlemi başlatsın o da.... Haciz koydursun motora.....

hayır araçlar bende hala ikisininde ruhsat sahibiyim

Yahu güzel kardesim hiçmi okumadın hiçmi karsılasmadın. insan noter satıssız verirmi motoru be yahu.
Motorum calıntıdır degiginde Senin beyanın dogru olacak cunki karsı tarafın gosterecegi bi belge yok. Sahit benim bildigim bu gibi konularda yemez. Sen adamlara calıntı oldugu beyanını verecegini söyle emin ol tutusurlar en fazla biir hafta veririm onlara gorursun bak nasıl alıyorlar uzerlerine :mrgreen:

Anlatamadım galiba
Sen aracını ve süresiz satış vekaletini servise verdin paranı aldın Doğrumu??????????????
Servis başkasına sattı parasını aldı Bu satış noter satışıylamı oldu??????????????
(Noter satışı yapıp üzerlerine almamış olabilirler)
Yoksa noter satışı yapılmadan mı oldu??????????????????????????

yaw nw salakmışım ben çık işin içinden şimdi... noter satışı falan yok herkes para ile satışı gerçekleştirdi, hukuk sitelerindede araştırdım bu iş sonunda ''çalıntı ihbarı yapanlar '' dolandırıcılıktan ceza almış tek çare gidip motoru almak yada kafasını gözünü kırmak iyi ders oldu bu... :pr:

İyiakşamlar;

Öncelikle geçmiş olsun. Herhangi bir vekalet veya resmi evrağa dayalı bir satış olmaması, aslında lehine.

Notere gidip, X tarihine kadar motoru üzerinize alın. Aksi halde araçların çalıntı araç muamele göreceğine dair. bir ihbarname çektir. Böylece şahıslara resmi süre vermiş olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar