Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 600rr ım için arka ve ön sehpaya ihdiyacım var
feyizoğlunda görmüştüm şuan en kolay ordan alabilirsin kredikartına ama biras kazık olmuş oda aka 90 ön 80 ytl olması lazım ben öyle almıştım ankara ulusanmotor'dan geçen sene
Bence sanayide kendin yaptır o kadar para etmez alt tarafı boru.Araç ekipmanları yapanlar var onlar dan yaptırabilirsin.( Yan basamak,tampon koruma yapanlar )
dostum yapımı cok basit bu kadar para vereceğine bu resimlerden bir çıktı al git bir profilciye motosikletinle beraber sana en fazla 20 ytl ye yaparlar
dostum yapımı cok basit bu kadar para vereceğine bu resimlerden bir çıktı al git bir profilciye motosikletinle beraber sana en fazla 20 ytl ye yaparlar
zaten motosiklet heleki yüksek cc motosiklet malzemesi olunca nedense 10 ytl lik demir oluyor 90 ytl..benim arkadaş kendine yaptırmıştı arkaya 10 ytl verdi sadece ön arka en fazla 25 30 tutar..en yakın demirciye uğra)