Herkese selam 3 ay kadar önce tiger s aldım 0 km tabi. Vaktim yok sorunsuz olsun dedim.
Motordan çekmediğim kalmadı. Nikelajları kabardı. Çamurluk zincir koruma demirine değdi amortisör hatalı çıktı vs. Birde servis iş bilmez biri çıkınca bunların hepsinin birleşimi facia oldu. Birde eksoslar değişti.
0 tiger alacakların bikere kesin amortisörleri biraz daha uzunuyla değiştirmeleri gerekiyor yoksa inanması zor ama lastik çamurluğa değiyor. Birde depodan benzin kaçırmaya başladı dünde onu yaptırdım vs. Alacak arkadaşlar kesinlikle almasın. Bu saydıklarım abartı gibi gelsede hepsini yaşadım bu motor alınmaz. Artı fabrikası motoruna kesinlikle sahip çıkmadı en üst düzey yöneticisine kadar aradım ayrıca hemşerimdir. Çok kolay çözülen bir işse hallediyorlar diğer türlü cevap bile vermiyorlar. Eğer gerçekten reklamlarındaki kadar düürüstlerse benim motorumu geri almaları lazım. Motora karşı en ufak bir güvenim kalmadı. Birde uzun yol falan düşünüyordum hepsinden vazgeçtim.
[email protected] iterseniz iletişime geçin kardeşim,helal paranızı bu zımbırtıya vermeyin, size bütün çektiklerimi anlatayım.