arkadaşlar 2006 ybr mde elektrik problemim var yardım pls

motorum 1 senelik.Kontağı açıyorum bazen elektrik namına biey yok sonra ayakla 1-2 basıyorum çalışmasada elektrik geliiyordu.Messela 5 km gittikten sonra eldiven takmak için durdum bugün sonra tekrar çalışştırmak istediğimde gene aynı şey. Ve en sonunda orda artık hiç çalışmadı motor.Yarın gidicem öğleden sonra ne yapayım nedir problem.Akü diyorlar ama akü bittiyse bile o kadar vurdurdum ayakla denedim tık demedi??Bua arada karatayımın kredisi bol :) bende kızmadım ona 1 senedir tık yok(tu)

1.kontakta sorun olabilir.
2.bujiye elektrik gelmiyordur.
3.Ön farın orada kablo demeti var.Bir iki soket olması lazım.Onları kontrol et.O soketlerde sorun varsa motoru ne yaparsan yap çalışmaz.:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kronik tek rahatsızlığı kontak....Mutlaka değiştirmen lazım...Ybr si olup ta değiştirmeyen yoktur....

Kontak pabuçları yanıyor...Çok adi malzeme kullanmışlar....Başka problem çıkarmaz merak etme...

sonix ve alptunay sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.Peki motoru 1 kezliğine mahsus çalıştırmak için ne yapabilirim sonuçta çalışıyordu ve kontak fiyattları pahalımı bu aralar çok girdi bizede?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Garantin bittiyse 60 ytl civarında....Ama daha ucuz markaları da takabilirsin....cgl nin yan sanayi olanları var daha ucuz......

Bir kez çalıştırmak için kontağın soketini çıkar...Ayak marşıyla çalıştır.....Stop etmek için de kontak soketini geri takarsan hallolur işin

kardeş gözüme ilişti şunu hatırlatmak isterim:
her zaman aküy suyunu aküyü yerinden çıkarark kontrol et çünkü akü suyu belirli bir seviyede kaldığında orada iz yapabiliyor bu nedenle aküyü çıkarmadan bakarsan aküyü full görebiliyorsun . genede aküyü çıkararak bi kontrol et için rahat etsin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeş gözüme ilişti şunu hatırlatmak isterim:
her zaman aküy suyunu aküyü yerinden çıkarark kontrol et çünkü akü suyu belirli bir seviyede kaldığında orada iz yapabiliyor bu nedenle aküyü çıkarmadan bakarsan aküyü full görebiliyorsun . genede aküyü çıkararak bi kontrol et için rahat etsin

Aküde problem yok...Olsaydı vurdurunca çalışırdı..Kontak pabuçları yanıyor kronik rahatsızlıkları dır ybr lerin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar