Arkadaşlar 1000 bakımını yaptırmasam ne olur

300 km bakımını yaptırdım fakat 1000 km bakımını yaptıramıcam sanırım her hangi bir şey olur mu ve 3000 km bakımına gıttıgım zaman 1000km bakımını yaptırmadıgım ıcın yapmazlarmı

Ben şahsen ne arabamın ne de motorumun hiçbir bakımını aksatmam. Bozulunca götürürüm mantığı yerine, bozulmasın mantığı ile yaklaşıyorum. Ne arabam ne de motorum hiç yolda kalmıyor.

Ben şahsen ne arabamın ne de motorumun hiçbir bakımını aksatmam. Bozulunca götürürüm mantığı yerine, bozulmasın mantığı ile yaklaşıyorum. Ne arabam ne de motorum hiç yolda kalmıyor.

1000 km de degılde 1500km de gotursem sorun olur mu peki

o 1500... 2000 olur 2500 olur... galiba parasal sorunlar yüzünden.. ama motora binecek paran var.. görünen o.. yoksa 1500 km nasıl yapıcan.. belki bişey olmaz ama motorunun ömrü kısalabilir..baştan sıkı tutmak lazım.. sonra çinli motor diye adı çıkıyor...

Rodaj aşamasındaki motosiklete bu yapılmaz :)
Ayrıca bakım atladığın için garanti/servis sorunları yaşayacağın kesindir. Adamlar bahane arıyorlar zaten.

1.Motorun Garantiden Çıkar
2. Anlattığın kadarı ile motorun yeni rodajı bitmiş yağı adam gibi bir markayla değiştirme zamanın gelmiş yağ rodaj çapaklarıyla doludur
3.Yağ muhtemelen eksilme yapmıştır dediğin KM leri beklersen motor yatak sarar
4.Şu anda vermek istemediğin paranın çok daha fazlasını ilerde masraf olarak verir citti ve can sıkan sorunlar yaşarsın.
5.KARAR SENİN .....

ayıp olur :)

Şaka bi yana garanti kitapçığında yazan

kmlerde bakım yaptırmazsanız garanti dışı kalır.

Motorunuza 300 kmde bakım yaptırdığınıza göre motorunuz çinli,

pistonların alışma sürecinde demir tozu peydah olabilir. Dolayısıyla yaptırsanız

her türlü kârlı çıkarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar