Arkadaşınmı var derdin var...!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.

Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.

Takılmaz diye bişey yok..sonuçta çanta demiri biraz marifetli ellerle kendince yapıla bilir... ben daha önce hyosung gt250 r motora arka sehpa yaptım.. 80 liradan ucuz internette bulamamışken bir boy profil ve 2 adet teker işimi görmüştü.... orjinal çanta temiri örnek alınarak yapıla bilir kuşkun olmasın...

bağlantı demiri olmadan olmaz gibi senin motora :pale: çantanın bağlantı esnasında tutunacağı ve mukavemet sağlayacağı alan kısıtlı... yapılsa bile sağlıklı olmayacaktır ....

bağlantı demiri olmadan olmaz gibi senin motora :pale: çantanın bağlantı esnasında tutunacağı ve mukavemet sağlayacağı alan kısıtlı... yapılsa bile sağlıklı olmayacaktır ....

arka çanta demiri orjinali örnek alınarak yapılabilir... ama demirsiz olmaz bencede....

arka çanta demiri orjinali örnek alınarak yapılabilir... ama demirsiz olmaz bencede....

kesinlikle arka bağlantı demirinin örneği olsa aynısı yapılır ve çok daha az maliyetli olur ...arkadaş 180 liradan bahsediyor maliyeti neki bunun :silent:yeterki örnek 1 tane olsun elde :cherry:

abi motor silindir piston istiyor... orjinal 400 lira tutuyor..sedat a al bir set takayım diyorum almıyor... yoksa silindir piston değişimide yapacağım... far tasını bir görmelisin.. boşta kablolar, ucu açık kablolar... bu hale getirene küfürler ettim.... kablo olsaydı yapacaktım... kablo alsın onlarıda yapacağım....
elektirik tessisatını komple kendim yapacağım..

RAMAZAN eline emeğine sağlık harbiden sinyaller beyaz güzel olmuş...

kesinlikle arka bağlantı demirinin örneği olsa aynısı yapılır ve çok daha az maliyetli olur ...arkadaş 180 liradan bahsediyor maliyeti neki bunun :silent:yeterki örnek 1 tane olsun elde :cherry:

bu yedek parça satıcıları para nasıl kazanılıyor bilmiyorlar galiba.. örnek olsun maksimum elli liraya işlem tamamdır...:):):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

RAMAZAN eline emeğine sağlık harbiden sinyaller beyaz güzel olmuş...

ucuz ve şık... orjinal takıntısı olmadan farklılık....:):):):)

kanka sana bir daha motorumu vermiyecemm.:)) :queen: canın sıkılmasın diye veriyom orasını burasını düzeltip veriyon senin derdin ne be kardeşim al motoru gezz yaa... yok sinyal yok yağ değişimi yok tesisat yok dişli ne bu yaa arkadaş seni de yoruyolarya ramçoo yok hani çalışmaktan zayıflayacann :))):queen::queen:

kanka sana bir daha motorumu vermiyecemm.:)) :queen: canın sıkılmasın diye veriyom orasını burasını düzeltip veriyon senin derdin ne be kardeşim al motoru gezz yaa... yok sinyal yok yağ değişimi yok tesisat yok dişli ne bu yaa arkadaş seni de yoruyolarya ramçoo yok hani çalışmaktan zayıflayacann :))):queen::queen:

hehehhe yok bea ben zayıflamam ..altın çilek falan hikaye...:p:p:p

baksana bir deri bir kemik kaldı garibim :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar