- Konu Yazar
ELİNE saglık ustam kolay gelsin...
eyvallah sağol .........
ELİNE saglık ustam kolay gelsin...
basit far rolesi nasıl takılıyor bir çoğu bilmiyor....
Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.
Eline sağlık.Marifetlisin maşallah.Benim motora da bi el atsana.Kimse arka çanta takamıyo 1 senedir.İlle 180 TL verip orijinal çanta demirini takıcaz.Aslında demir olmadan da takan bir sürü xciting gördüm ama nereye sorsam demir olmadan takamayız diyo.
bağlantı demiri olmadan olmaz gibi senin motoraale: çantanın bağlantı esnasında tutunacağı ve mukavemet sağlayacağı alan kısıtlı... yapılsa bile sağlıklı olmayacaktır ....
arka çanta demiri orjinali örnek alınarak yapılabilir... ama demirsiz olmaz bencede....
abi motor silindir piston istiyor... orjinal 400 lira tutuyor..sedat a al bir set takayım diyorum almıyor... yoksa silindir piston değişimide yapacağım... far tasını bir görmelisin.. boşta kablolar, ucu açık kablolar... bu hale getirene küfürler ettim.... kablo olsaydı yapacaktım... kablo alsın onlarıda yapacağım....
elektirik tessisatını komple kendim yapacağım..
kesinlikle arka bağlantı demirinin örneği olsa aynısı yapılır ve çok daha az maliyetli olur ...arkadaş 180 liradan bahsediyor maliyeti neki bunun :silent:yeterki örnek 1 tane olsun elde :cherry:
RAMAZAN eline emeğine sağlık harbiden sinyaller beyaz güzel olmuş...
kanka sana bir daha motorumu vermiyecemm.) :queen: canın sıkılmasın diye veriyom orasını burasını düzeltip veriyon senin derdin ne be kardeşim al motoru gezz yaa... yok sinyal yok yağ değişimi yok tesisat yok dişli ne bu yaa arkadaş seni de yoruyolarya ramçoo yok hani çalışmaktan zayıflayacann
)):queen::queen:
kanka sana bir daha motorumu vermiyecemm.) :queen: canın sıkılmasın diye veriyom orasını burasını düzeltip veriyon senin derdin ne be kardeşim al motoru gezz yaa... yok sinyal yok yağ değişimi yok tesisat yok dişli ne bu yaa arkadaş seni de yoruyolarya ramçoo yok hani çalışmaktan zayıflayacann
)):queen::queen:
baksana bir deri bir kemik kaldı garibim :queen::queen:
baksana bir deri bir kemik kaldı garibim :queen::queen: