Arkadaşımız JASMINE ciddi bir kaza geçirdi...

çok büyük geçmiş olsun yasemin ancak artık iyice düşünüp bir karar vermen lazım...bundan sonraki hayatımda motor olacakmı,olmayacakmı:farao:

Geçmiş olsun ....Sen efsunlusun unutma...Ayrıca başın sağolsun...Mukadderat derler ya işte o ...Arkadaşın için çok üzgün senin kazan içinse ufak tefek sıyrıklarla atlattığın için sevinçliyim..Malesef yaşam bu Yasemin üzüntü ve sevinç bir anda da yaşanabiliyor..Üzüntüden uzak günler dileklerimle....

yasemin çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşir aramıza dönersin inşallah.
acını paylaşıyoruz, başın sağolsun.

Cok Cok Gecmis Olsun Yasemin... Yeter Artik Bu Kadar Bilincsizz Suruculer Arasin Da Motor Kullanmaya Calismak Beni Cildirticak.trafikteki Su Kendini Bilmez Otomobil Suruculerine Bir Ders Vermemizz Gerektigini Dusunuyorum...

Arkadaşlar gerçekten de ben efsunluyum sanırım çünkü korku nedir bilmem ve beni hiçbirşey kolay kolay yıldıramaz özelliklede sevdiğim bir şey veya sevdiğim biri sözkonusu olduğunda.Dolayısıyle beni yine motor üzerinde göreceksiniz öleceksemde motor üzerinde gelen ölüm başım üstüne derim.İnsan dilediği gibi yaşamadıkça yaşamış sayılmaz ve şunu da iyice anladım ki hayat çok kısa ve yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan pişman olabiliriz.

çok geçmiş olsun Jasmine ve arkadaşına Allah'tan rahmet diliyorum sanada sabır. Bende bi vakit en yakın arkadaşımı kyabetmiştim bilirim acısını. Ama emin ol onlar gökyüzünde melek olup hep yanımızda oluyorlar...

Sevgilerimle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jasmine gecmiş olsun.hergün bir kaza haberi of of

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun üzüldüm duyunca allah beterinden korusun acil şifalar

canım arkadaşım haberi okudugumda inan tarifi münkün olmayan acı ve üzüntü duydum büyük gecmiş olsun yapabilecegimiz birşey varsa daima yanında oldugumu bil allah acil şifa versin ve beterinden korusun AYGÜN MOTORSİKLET GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİYLE

hepinize tekrar tekrar teşekkürederim canım arkadaşlarım.Sizler varken ben kesinlikle kendimi toparlarım.

Geçmiş olsun Yasemincim.. Umarım çabucak toparlanıp aramıza dönersin.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar