arkadaşımın scooterı (modlu)

yorum yok ama senın motora hastayım genc kaptan kısmetse yaza 2. el almayı dusunuyorum grı rengınden motosıklet modellerıne mondıal 100 kh hakkında forum actım soru ve sorunları oradan paylasabılırız saygılar yasım 15.5 umarım 100 kh yı surebılırım:):):)

emeğinize sağlık, fakat benim zevkime uymuyor.. böyle; nasıl derler....... biraz fazla çoluk çocuk işi olmuş!! gibi geldi bana! :)

On tarafı benım cok hosuma gıttı ama bırı bunun ustune bınınce arka teker grenaja surter bence ve cok seker bu alet

oo pisko fenaa makina olm eray piste çıkalım biara ya ver gazı ver yanı :queen:

genç kaptan yine yapmış yapacağını ve yakıştırmış. Helal olsun az emek yok o makinada :)

saolasın kardeş eksik olma:)
istersen sende getir makinayı bi ara modlayalım :)

ben getircam bi ara:Dama yüksekliqiyle oynamıyalım şuan bile 2 kişi bininbe motor yere yapışıo:queen:Bu arada motor 1o numara olmuş bece yükseklikte sadece fotoluk öyledir sonradan deiştirdi demişsin zaten çin malı falan deil deişik olması güzel kendinize özgü bişey yapmışsınız emeğinize sağlık:)

ben getircam bi ara:Dama yüksekliqiyle oynamıyalım şuan bile 2 kişi bininbe motor yere yapışıo:queen:Bu arada motor 1o numara olmuş bece yükseklikte sadece fotoluk öyledir sonradan deiştirdi demişsin zaten çin malı falan deil deişik olması güzel kendinize özgü bişey yapmışsınız emeğinize sağlık:)

saolasın kardeş havalar biraz ısınsın sen getir makinayı aycılara biz onu bi güzel modlayalım :D
(bu scooter şimdi bu halde degil :) daha farklı bi stilde:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar