arkadaşımın scooterı (modlu)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bısı dıkkatımı cektı bu Dbrjj kapagının yarısından sonrasını acık bırakılma amacı ne ?? Cıdden merak ettım ??

hem görüntü olsun hemde daha çabuk soğusun diye yapıyolar ama zararı çok farkında değiller..

Ya bısı dıkkatımı cektı bu Dbrjj kapagının yarısından sonrasını acık bırakılma amacı ne ?? Cıdden merak ettım ??

Sanırım varyatör debriyaj vs. set komple değiştirilmiş ve kapağa sığmamış gibi bi izlenim oluşturdu bnde

MOD lu motosiklet bana sorarsan süper olmuş fakat düz ve pürüzsüz yolda kullanmalısın:):cat:

Yaaa bence zararı coktur sonucta oraya suda girer çamurda girer pislikde girer cok mantıksız olmus

kardeşim motor özgürlük demektir uçacan konacan hoplayacan zıplayacan ki zevk alasın tahmin ediyorum 40 ı geçemiyordur o motorla alt vurma korkusundan dolayı
güzel olmaya güzel olmuş da... da işte gerisini anladın sen onu
ama zevkler tartışılmaz tabi emeğine sağlık

cok dusundum ama motoruna nasıl bır yorum yapım bulamadım emegıne saglık

Yere tamamen bastıktan sonra daha öncede dediğim gibi hem hayabusayı anımsatmış, hemde drag motorlarına benzemiş... :)

ddh

Zevk meselesi kedi beğenmiş yapmış bize takdir etmek kalır hoşuma gitti motor bir tarzı var güle güle kullansın

baba amastörleride düşürünce karşıdan görünüşü 1300 hayabusa gibi olmuş vallaa:rendeer:.helal olsun...
benim makinayada böyle modifiye uyarmı acaba

canım arşiye selam söle yusuf usta de o anlar heleal olsun yasircim devam

a.s abi selamını iletirim. bu arada ben eray memnun oldum..

Zevk meselesi kedi beğenmiş yapmış bize takdir etmek kalır hoşuma gitti motor bir tarzı var güle güle kullansın

motorun bir günü bir gününü tutmuyor. boş zamanında ugraşıp bişeyler yapmaya çalışıyo

o kasnak neden açık eraycım

abi arkadaş açmış kayış hava alsın diye.
el breyziyle kesmiş. dış motor demirini. motor hava sogutmalı olmuş:=:p

hem görüntü olsun hemde daha çabuk soğusun diye yapıyolar ama zararı çok farkında değiller..

zararını biliyoruz sen kendine deert etme
:cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Motor Satılık 1.500 Ytl (pazarlık Payı Var Mt üyelerine:)
Dogan Görünümlü şahin

gerçekten çok hoş olmuş.asfaltı parçalıycak gibi duruyor.emeğiniz sağlık.bence değmiş.:cat:(rengini ayrı bi beğendim standart sanırım ama)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genç kaptan benim derdim değil ben sadece yorum yaptım darılacak kızacak bişey yok zaten o motora alcak durmak yakışıyor yükseltseydiniz bak o zaman nasıl fırçalardım sizi şaka şaka böyle iyi ama 1-2 cm ön amortisörü yükseltin üstüne insan bindiği zaman altı sürter..

bende hussar var çok yüksek kendimi babamın tırına binmiş gibi hissediyorum
zaten tır ehliyetimde var..:mrgreen:

genç kaptan benim derdim değil ben sadece yorum yaptım darılacak kızacak bişey yok zaten o motora alcak durmak yakışıyor yükseltseydiniz bak o zaman nasıl fırçalardım sizi şaka şaka böyle iyi ama 1-2 cm ön amortisörü yükseltin üstüne insan bindiği zaman altı sürter..

bende hussar var çok yüksek kendimi babamın tırına binmiş gibi hissediyorum
zaten tır ehliyetimde var..:mrgreen:

kızmadım dostum:)
birşey izah ettim yalnızca.
arkadaş kaldırmış motorun önünü biraz zaten motor hergün başka bir şekilde
kaldırıp indiriyor
kendisi bir mucit oluyor aynı zamanda:)
yapmadıgı yok:)

iki kişi binende biraz sürtüyor ama dedigim gibi motor şuan kalkık o yüzden sürtmüyorr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar