Bende de farklı örnekler... ne zaman neyle karşılaşacağını insan hiç bilmiyor. Bu sabahtan başlıyım, köprüden geçerken köprü üzerinde inanılmaz bir motor kalabalığı durmuştu en az 10 motor vardı ve baktım ne olmuş diye(benim motor kazalı oldugu için kullanamıyorum, o yüzden de dolmuştaydım) çok hoşuma gitti. Motorun biri düşmüş ve 10 motor biren köprü üzerinde durmuştu, ki sabah saati herkes işine giderken. Bir gün de köprünün girişinde benim lastiğim patladı, kaldım ortada, işe yetişmem lazım ve yapabilecek hiç bir şeyim yok, birilerini arayıp yardım istemekten başka... Kimse durmadı... Hiç bir motorlu, sadece bir kurye durdu (ki ben çok kızardım kuryelere çok deli motor kullandıkları için). Polisler yardım etti (motorlu olanları). Başka bir gün ben Vespa'mla daha E5'e çıkmadan önce bir motor ve başında iri bir bey gördüm. Boyuma posuma bakmadan durdum ve yardım edebileceğim bi şey var mı dedim. Yakında bir tamirci varmış, gayet komik olsa da ben ufak tefek halim ve vespamla bey'i tamirciye bıraktım

Bir gun bir aracın beni yoldan atmasıyla kaza geçirdim ve araçlardan biri durup bana yardım etti. Sohbet esnasında öğrendim ki kendisi de motorcuymuş, diğer araçlardan başka kimse yardım etmedi. Başka bir gün de köprüde kalan birinin motorunu aracımızla çektik, bir yere bağladık ve sahibini benzinciye götürdük (benzini bitmişti ve köprüde)...
bunları neden uzun uzu anlattım, çünkü iyi örnekler de var kötü örneklerde, bazen ne kadar çaresiz durumlarda kalabiliyoruz... Bizim o zamanlarda nasıl yardıma ihtiyacımız varsa başkalarının da oluyor. Ama motorcuya anca motorcudan hayır geliyor...