Arkadaşım Herkimsen Çok Teşekkürler

Geçen gece ikinci köprüden Anadolu'ya geçer geçmez motorumun kayışı koptu ve yolda kaldım saat 21.30 civarıydı. Yaklaşık 1,5 saat motorla yürüyüp kanter içinde kaldıktan sonra ve yanımdan gelip geçen motorların niye durup yardım etmediğine içerlerken, Ümraniye sapağında bir scooter duruverdi yanımda. Kilitleri birbirine bağlayarak motosikletleri bağladık. Saat 23'e geliyordu ve bu arkadaş üşenmeden beni evimin önüne kadar getirdi. O yorgunlukla ve sevinçle adını bile sormayı akıl edemedim; sadece "kardeşim Allah senden razı olsun, ne muradın varsa versin..." gibi sözler dökülüyordu ağzımdan. Ama nasıl olduysa plakası kaldı aklımda, yanlış hatırlamıyorsam AT 1533.
Arkadaşım adını bile bilmiyorum ama dünya senin gibi insanlarla çok daha güzel. İyi ki varsın...:cat:
Çok teşekkürler..........

bahsettiğin saatlerde oradan geçtim ama arızalı başka bir motor gördüm iki motor gidiyorduk arkadaşın benzini bitmiş teşekkür etti durduğumuz için ama benzin getiriyorlarmış o yüzden iyi akşamlar dileyip devam ettik demekki sana denk gelmedik kısmet :)

NicemaN' Alıntı:
bahsettiğin saatlerde oradan geçtim ama arızalı başka bir motor gördüm iki motor gidiyorduk arkadaşın benzini bitmiş teşekkür etti durduğumuz için ama benzin getiriyorlarmış o yüzden iyi akşamlar dileyip devam ettik demekki sana denk gelmedik kısmet :)

motosiklet.net üyesi biri rastlasaydı onun duracağına, hatta nickname'inden tanıdık çıkacağına da emindim. motorumu iterken bunu hayal etmiştim hatta:p
teşekkürler.......

böle insanlardır insana adını veren..

senina dına teşekkürü bir borç bilir .ve hatta alnından öperim.

Allah razı olsun denilecek insanlar bitmedi ,bitmez...

abi yani hepimizin başına gelebilecek arızalar... allah o arkadaştan gerçekten de razı olsun... plakasını netten araştır adını falan bulursun...

wallahi helal olsun o arkadaşa :)
yaw şey bu arada ben şunu anlamadım kilitlerle mi çektiniz motoru, biraz anlatırmısın nasıl yaptığınızı?

motorcular birbirini tutmalı bende birine durmuştum adam dedi bi telefon açabilirmiyim tel. açtı oda 10 saniye konuştu hemen şuraya gelin diye 2 kontorum gitti ama mesele o değil insanlık motorculuk ruhu motorculuk kardeşliği bende aynı duruma düşebilirim ne kadar iyi motorda olsa bunu yapan insan yolda kalmayacağının garantisini kimse weremez :cat:

hakkaten insanlığın ölmediğini gösteren davranışlar bunlar bende tebrik ederim ;)

wallahı helal olsun o arkadasa herkesın basına geleblıcek bır arıza grckten.ben ınanıorum kı durmayan motorcu arkdaslar da yardım etmek yerıne daha cok motoru mondıal dıe dalga gecıp gıulup gtmıstr

çok güzel bir davranış iyiliğinin karşılığını mutlaka bulacaktır.
sen de bu davranışı unutma ardaş........................

G-Strider' Alıntı:
wallahi helal olsun o arkadaşa :)
yaw şey bu arada ben şunu anlamadım kilitlerle mi çektiniz motoru, biraz anlatırmısın nasıl yaptığınızı?

iki zinciri (hırsızlara önlem olsun diye motoru bağladığımız kilitleri) birbirine bağladık, birini benim motorun gidonuna, diğerini arkadaşın motorunun selesine bağladık...
öyle işte, o beni çekti peşi sıra...
zor oldu gerçi, çarpmamak için çok uğraştım:)

hmm akşam vakti birde... walla yardımseverler insanların hala varolduğunu bilmek güzel :)

Senin adına teşekkür ediyorum O arkadaşıma.Birgün herkes bu bilince ulaşıcak inşallah.Bide çekme halatı gibi bişey bulundurursak dahamı uygun olur?

Helal olsun o arkadaşa. :cat: Hepimizin o arkadaşı örnek alması gerekiyor..:cat:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bende yardıma ihtiyacı olanın yanında olan herkesi ve senden yardımını esirgemeyen o arkadaşı tebrik ediyorum.
helal olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar